{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Athen


en ung studerende nyder athen fra en altan

Rejs på en fantastisk studietur til Athen. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Athen. Vi har altid gode priser på studieture til Athen da vi har specialaftaler med flyselskaberne.

Selvom Athen er en rigtig stor by med mere end 4 mio. indbyggere, så er de mange seværdigheder i byen samlet indenfor ganske kort afstand. Kontakt os og modtag et gratis, uforpligtende og skræddersyet tilbud på jeres studierejse eller studietur til Athen.

4 gode grunde til at rejse på studietur til Athen

 • Vejret er godt til en studietur næsten året rundt - september-maj er bedst (undgå højsommeren)
 • Seværdighederne er i verdensklasse fx Akropolis (I får gratis adgang med jeres ISIC kort)
 • Lykabettoshøjen - gå eller tag kabelbanen og få en fantastisk udsigt over Athen
 • Flyvetid på kun 3 timer og et velfungerende metrosystem, gør det nemt at komme rundt i Athen

Spørgsmål? Skriv til os

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på 3* hotel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitale ISIC-kort til alle studerende
 • Digitale ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Athen
 • Next Stop Athen (forslag til oplevelser i Athen)
 • 24 timers nødtelefon under hele studieturen til Athen
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studierejsen til Athen. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Godt at vide inden jeres studierejse til Athen

En studietur til Athen bør starte med en tur op til Akropolis og Parthenon-templet på toppen. Akropolis-klippen rejser sig 150 meter over havet. Det er lidt af en klatretur at komme derop, så husk vand - især om sommeren. Athen har selvsagt en mængde museer, de fleste med udstillinger om de antikke Athen. Det største om mest omfattende er Det Arkæologiske Nationalmuseum med verdens største samling af antikke antikviteter. Kræver mindst en dag.

Når Athens evige larm og trafik begynder at gå jer på nerverne, så tag flugten til havnebyen Piræus. Hop på metroen og kør så 20 minutter - så er du i Piræus. Piræus er især kendt for sine mange spændende restauranter langs havnen

Athen er nok en af de mest oversete europæiske hovedstæder rent turistmæssigt. Hvor de græske øer samler turister i millionvis hvert år, skynder de fleste sig derimod ud af Athen, hvis de skulle være så uheldige at lande der. Men man bør nu give den græske hovedstad en chance – bare ikke i højsommeren!

Indrømmet, sommeren ER brændende hed, og da Athen også lider under luftforurening, trafikkaos og overbefolkning (stor-Athen har 3,7 millioner indbyggere) bliver specielt juli og august en ubehagelig cocktail med op til 38 graders varme, ingen vind og ingen nedbør. Til gengæld kan månederne marts-maj være rigtigt dejlige. Især hvis man indkvarterer sig på et af de hoteller, som efterhånden er blevet bygget, hvor der er swimmingpool på taget – eller i det mindste en lille pool i gårdhaven.

Desuden har en lang række forbedringer af byens infrastruktur, blandt andet en stor udvidelse af Athens metro, skabt bedre forhold for både indbyggere og turister. Det er nemt at komme rundt på studieturen til Athen.

Det siger vores kunder

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

Rejsebureau i topklasse med ansvarlighed og grundighed. Jeg har altid været ekstremt tilfreds med at arbejde sammen med KILROY. Der er tjek på det hele og en forståelse for, at man ønsker at lave rejserne billige.

Birgit ,

Ordrup Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Athen har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Athen. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Athen

Godt at vide

Lær om historien på studieturen til Athen

Athen kan føre sin historie længere tilbage end de fleste andre byer i verden. Der har boet mennesker der i mindst 3000 år. Byen var den ledende i oldtidens Grækenland, og en af de allervigtigste byer i verden i antikken, især den klassiske græske periode, d.v.s. det 5. og 4. århundrede f.Kr., hvor den lagde grunden til den vestlige civilisation. Byen var også fremgangsrig under korstogene, hvor den var ”handelsstation” på vej mod det hellige land, men ellers kom Athen først for alvor til at betyde noget igen, da den blev hovedstad for den selvstændige græske stat i 1830. I 1896 var Athen i øvrigt vært for de første moderne olympiske lege. Byen var igen vært i 2004.

Athen er helt domineret af Akropolis med templet Partheon som bestemt skal besøges på studieturen til Athen. Det er det, de fleste kommer for at se og opleve. Akropolis er en flad klippe 150 meter over havet med stejle klipper ned på tre sider. Akropolis er kun tilgængelig til fods og kun fra vest. På det store område finder man ruiner og rester af templer, helligdomme, statuer og teatre fra fordums storhed. Akropolis er i nutiden optaget på UNESCOS verdensarvsliste.

Om sommeren er det også muligt at opleve moderne opsætninger af gamle græske teaterstykker i det delvist rekonstruerede Herodes Attikus-odeon, med siddepladser til tusindvis af tilskuere, og som har en akustik så perfekt, at publikum ofte forbløffes over, hvor klart tale kan høres på bagerste række.
Andre seværdigheder i Athen er det gamle, hyggelige Plaka-kvarter med små snævre gader, Nationalmuseet, templet for den olympiske Zeus (ikke på Akropolis) samt Kap Sounion og Poseidon-templet, som ikke ligger i Athen, men kræver en halvdagsudflugt ud af byen.
Athen har også masser af smarte forretninger – især mange modeforretninger – og den græske mad er akkurat lige så god i hovedstaden som ude på øerne, så velbekomme og god studietur til Athen.

Oplevelser på studieturen til Athen

På en studietur til Athen er det oplagt at berøre den store betydning, den tidlige, græske kultur, har haft for udviklingen i Europa, og det gør man bl.a. ved at besøge museer og blive vist rundt af lokale guider, mens man indtager denne fantastiske by

Oplevelser på studieturen til Athen:

 • Akropolis
 • Parthenon
 • Propylea porten
 • Erechtheion
 • Det byzantinske Athen
 • Zeus’ tempel
 • Den gamle bydel, Plaka - græsk musik og folkedans
 • Fodboldkamp

Udenfor Athen bør I opleve:

 • Delfi med Apollon templet og den hellige vej
 • Korinth
 • Mykene

Når I booker studieturen til Athen hos os modtager I et fagligt kompendium over studierejsen til Athen, som er udarbejdet i samarbejde med erfarne undervisere.  Derudover kan vi styrke fagligheden ved at arrangere ture og udflugter på jeres studierejse til Athen.

Besøg historiske levn på jeres studietur til Athen

Det 21. århundredes Athen er en moderne storby, som med et kosmopolitisk islæt, sætter byen i centrum for europæisk mode og livsstil. Her ligger fortiden lige under overfladen og lokker med enestående historiske levninger og mindesmærker. Udover det imponerende Akropolis, må man ikke undlade at tage turen op på Lykabettoshøjen og se Athen fra oven.

Museerne i Athen er også perfekte udflugtsmål med deres enorme samlinger af oldtidsfund. En studietur til Athen byder på uforglemmelige oplevelser og spændende kontraster mellem fortid og nutid.

Efter en større oprydning og ikke mindst udbygning af de offentlige transportmidler i forbindelse med De Olympiske Lege i byen i 2004, er det efterhånden rigtig nemt at komme rundt i byen. En række seværdigheder udenfor byen er nemme at nå med bus, fx. Korintherkanalen og Kap Sunion, men man skal være opmærksom på, at sommeren er brændende hedt i Athen, så det anbefales at holde sig til de køligere måneder, fra september frem til maj, fordi udforskningen af de mange ruiner kræver en del traven.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.