{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Belfast er Nordirlands hovedstad, og byens placering har dannet grundlag for, at der i dag er en betydningsfuld havn med masser af skibsbyggeri. Her ligger bl.a. skibsværftet Harland & Wolff, hvor det legendariske skib Titanic blev bygget.

For de fleste er Belfast især kendt som centrum for kampene mellem protestanter og katolikker; en intern konflikt der har affødt mange, voldsomme og blodige sammenstød og terrorhandlinger mellem de to religiøse grupper. En konflikt, som i allerhøjeste grad har præget Irlands historie, og den enkelte irers selvforståelse.
De seneste år er freden mellem protestanter og katolikker heldigvis blevet en realitet – dog bærer byen stadig i stor stil præg af konflikten.

På køreturen mod Belfast kommer I igennem en smuk natur i landlige omgivelser, og imens I læner jer tilbage i sædet, fortæller guiden jer om det irske liv på landet, historien og irsk folklore. I gør også stop ved forskellige steder af historisk betydning, fx St. Peters Kirken i Drogheda, Monasterboice klosteret og Proleek Dolmen.
I Belfast får I lidt tid for jer selv, hvor I enten kan købe lidt at spise eller nyde jeres medbragte madpakker. Herefter får I en politisk/historisk guidet tur igennem byen, hvilken bl.a. inkluderer Falls og Shankill gaderne, fortøjningspladserne, samt skibsværftet hvor Titanic blev bygget. Inden turen går retur til Dublin, besøger I også det Republikanske Museum.

I har også mulighed for at besøge The Titanic Experience Belfast, men da dette besøg nemt varer op mod halvanden time, vil det være nødvendigt at forkorte den guidede bytur en anelse. Besøget skal bookes op mod 6 måneder før afrejse.
En billet til The Titanic Experience giver desuden adgang til skibet SS Nomadic og White Star Wessel. Besøg hertil skal bookes på forhånd. Besøgene varer op mod en time, hvilket vil afkorte tiden I har for jer.

The Titanic Experience Belfast besøgscenter rummer over ni gallerier, der giver jer en oplevelse i flere dimensioner, dækkende over specielle effekter, mørke forlystelser, fuldskala rekonstruktioner og innovative interaktive funktioner. Her får I altså rig mulighed for udforske Titanics historie, på en moderne og indsigtsfuld måde.
I får et indblik i alt lige fra Titanics undfangelse i begyndelsen af 1900'erne, konstruktionen og søsætningen, til den berygtede jomfrurejse og katastrofale forlis. Og jeres rejse går endnu længere end til blot forliset, da I også kommer til at udforske opdagelsen af vraget, ligesom historien fortsætter til nutiden med et undersøisk udforskningscenter.

Denne dagstur varer ca. 11 timer. Bemærk venligst at Belfast er beliggende i Nordirland, hvor valutaen er GBP. Euros kan ikke benyttes, så I skal derfor sørge for at have engelsk valuta med.
Prisen er inkl. bus og engelsktalende ledsager.

Entré pr. studerende til The Titanic Experience Belfast DKK 205,00
Entré pr. voksen til The Titanic Experience Belfast DKK 245,00

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.