{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Nordvest for Galway ligger Connemara, som er et af de smukkeste, mest stemningsfyldte og storslåede områder i Irland - et landskab med grønne græsmarker, blå indsøer og høje, skarpe bjerge. Området er også kendt for sit særprægede dyreliv; her findes fx røde dådyr og vilde Connemara-ponyer.
Langs vejen, og i bjergene, bor lokalbefolkningen i små, hvidkalkede eller mere moderne hytter.

Det usikre eksistensgrundlag, i dette forblæste og sumpede landområde tæt på Atlanterhavet, har gjort de lokale til et barskt og stærkt folk. En del supplerer deres indtægt ved illegal destillation af brændevin, som kaldes poteen (lille potte eller kande) efter det irske ord poitiu.

Udover den guidede køretur rundt i det smukke landskab, hvor får har førsteret over biler, kan I vælge mellem enten en guidet rundvisning på det fantastisk smukke Kylemore Abbey, hvor I bl.a. ser de flotte haver og den gotiske kirke, eller et halvanden times cruise på Killary Fjord. Bemærk venligst, at cruiset kun er i drift fra April til Oktober. I får også tid til at slentre rundt i Galway.

Varigheden er ca. 13 timer.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.