{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Pat Liddy er en kendt historiker, forfatter og kunstner fra Dublin, der har udviklet en unik service af foredrag samt guidede gåture i Dublin. Disse er sammensat af Pat Liddys selv, og er baseret på hans mange års erfaringer, historiske research og en samling anekdoter og legendariske historier om Irlands hovedstad. Turene bringes til live af Pat Liddy selv, eller hans hold af specialiserede og passionerede irske guider.

Pt. tilbyder Pat Liddy 12 spændende gåture, der alle kan skræddersyes og tilpasses helt efter jeres ønsker.
Nedenfor er nævnt de 12 ture – alle ture er lige spændende, men vi har tilladt os kun at beskrive nogle få:

• Dublins revolutionsfortid
På denne tur hører I om Dublins - og resten af Irlands – ofte voldelige historie, helt fra gammel tid og frem til i dag. I kommer bl.a. forbi Dublin slot, Trinity College, O’Connel Street, Dublins Centrale Posthus (GPO – hovedkvarteret for Påskeopstanden 1916), mindehaven, Collins barakker m.m. Undervejs får I fortalt historier om de mange århundredes kampe om Irlands uafhængighed fra forskellige indtrængende fjender. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at besøge alle stederne på 2,5 timer, grundet deres geografiske spredning. I skal derfor, i samråd med guiden, vælge hvad I helst vil besøge, eller tilkøbe ekstra tid.

• Dublin – en litterær UNESCO by
Har I fokus på litteratur, er denne tur helt ideel. Her kommer I forbi interessante steder med tæt tilknytning til kendte irske forfattere, poeter og skuespilforfattere, bl.a. James Joyce, George Bernard Shaw, Oscar Wilde, William Butler Yeats og mange flere. I kunne eksempelvis besøge James joyce centret, O’Connel Street, Trinity College, Merrion Square, det Nationale Bibliotek, Dublin Slot og/eller St. Patricks Katedralen. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at besøge alle stederne på 2,5 timer, grundet deres geografiske spredning. I skal derfor, i samråd med guiden, vælge hvad I helst vil besøge, eller tilkøbe ekstra tid.

• I fodsporene på Leopold Bloom, hovedpersonen i James Joyces ’Ulysses’
Som forberedelse til denne tur bør i læse James Joyces mest berømte roman, Ulysses.
På turen bliver historien vækket til live imens I følger Leopold Blooms fodspor rundt i gader og stræder. Selvom historien foregår i 1904, kan I sagtens genkende mange af stederne – andre steder skal der bruges lidt fantasi. Citater samt uddybning af bogen gives undervejs, ligesom der fortælles om James Joyces liv. For et lille tillæg er det muligt at kombinere denne tur med et besøg på James Joyce Centeret og/eller det gamle Sweny’s Apotek, som stadig ser ud som dengang i 1904, hvor der er daglig oplæsning fra James Joyces værker.

• Det videnskabelige Dublin
• General Highlights Tour
• Vikinger & Middelalderen
• ´Down by the Riverside´
• Lokale hemmeligheder og skjulte skatte
• Det georgianske Dublin, et helt unikt område
• Howths fiskerlandsby
• Fortællinger om det makabre og det horrible
• Dublins kristne arv

Turene varer gennemsnitligt 2,5 timer, men kan forlænges mod et tillæg. Selve ruten fastlægges ud fra turens startsted, som typisk er på jeres hotel/hostel.
Det anbefales at I er højst 25 personer pr. guide, da I derved sikres at alle kan høre guiden og dermed får mest muligt ud af turen. Priser er ekskl. evt. entréer.
Tillæg for ekstra guide ved mere end 25 personer 1805 DKK

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.