{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Temaet for denne guidede tur i Dublins gader er ”The Easter Rising”, der er oprøret mod det engelske herredømme over Irland.
Det var en afgørende del af Irlands historie og har i stor udstrækning defineret Irlands skæbne og udvikling til i dag.
Guiderne på denne tur er passionerede og kyndige historikere med et bredt kendskab til emnet, og I vil få grundigt indblik i både de begivenheder, der gik forud for oprøret, og hvordan selve oprøret og kampene foregik samt høre om de nøglepersoner, der var involveret.
Når I går gennem gaderne, hvor kampene foregik, ser I bl.a. hvor fronterne mellem de to parter var, og man kan den dag i dag stadig se skudhullerne i gadebilledet.
Det er virkelig med til at gøre det til en levende og spændende tur, som også bliver suppleret med sjove anekdoter løbende. Det er en yderst relevant og underholdende tur, som varmt kan anbefales.
Vi kan også arrangere foredrag om emnet med en meget anerkendt irsk historiker, der bl.a. var med til at grundlægge 1916 Rebellion Tour i Dublin.
I kan få både en overordnet gennemgang af oprøret eller dykke ned i specifikke dele af historien f.eks. den politiske side eller oprørsbevægelsen afhængig af jeres interesser. Kontakt din rejsekonsulent med de emner, der er relevante for jer.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.