{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

På dette museum kommer I på en rejse gennem irlands whiskydestillerings historie, startende fra oprindelse af den gæliske Uisca Beatha og frem til den nuværende genoplivning i dag.
Den guidede tur starter med en audiovisuel præsentation, fortalt af jeres guide, og fortsætter gennem tre rum. Det første rum er en rekonstruktion af en gammel irsk pub, et establishment der altid har været centrum i det irske samfund. Det næste rum er en victoriansk bar med kendte karakterer fra Irlands whiskydestillerings fortid. Det sidste rum har vægge beklædt med whiskyflasker. De ældste flasker er fra begyndelsen af 1900-tallet og de nyeste er fra nutidens bedste og mest populære whiskymærker.
Afslutningsvis er der whiskysmagning med en whiskyekspert, som guider jer igennem smage og dufte af et udvalg af irsk whisky. Selv hvis I ikke har interesse for whisky, vil I afslutte besøget med en masse ny viden om Irlands generelle historie og kultur.
I får også mulighed for at tage en selfie med en flaske og et glas whisky i overdimensioneret størrelse. Har I tid og lyst, kan I også shoppe lidt i butikken eller nyde en drink i deres bar/café, hvor der er en vidunderlig udsigt over College Green og Trinity College.

Besøget varer ca. 1 time. Minimumsalderen for whiskysmagning er 18 år. Yngre deltagere får i stedet en sodavand.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.