{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Pakke 2. De største sportsgrene i Irland er gælisk fodbold (en kombination af fodbold, håndbold og rugby), gælisk hurling (en kombination af baseball, hockey og lacrosse i fuld firspring) og gælisk håndbold (lidt som squash, bare uden ketcher) – det er altså noget helt unikt for Irland og meget anderledes end det rugby og fodbold som vi kender.
Sportsgrenene, som i øvrigt er organiseret af Gaelic Athletic Association (GAA), er en seværdighed der lokker mange til, men grundet sæsonerne er det ikke altid muligt at overvære en kamp. Det har holdet bag Experience Gaelic Games derfor gjort noget ved – kan i ikke komme til kampen, så kan kampen komme til jer, med jer som spillere. Her lærer I bl.a. om de forskellige sportsgrene, reglerne samt hvilke evner og kompetencer man skal besidde. Undervejs bliver en vist en masse videooptagelser, og efterfølgende skal I selv ud og prøve kræfter i mini-kampe, så I kan vise hvad I har lært. Der er 10 elever pr. træner.

I skal selv medbringe flade sko/træningssko og sportsstøj, samt håndklæde hvis I ønsker at gå i bad bagefter.

Her får I 3 timers undervisning, inkl. vand, udstyr, faciliteter og trænere, plus 2 timers besøg på Croke Park Stadium & Museum. Efter undervisningen er der indlagt en pause, hvor I har mulighed for at få et bad og evt. spise jeres medbragte madpakker, inden I går de ca. 15 minutter op til Croke Park Stadium & Museum.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.