{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Dublin


se smukke gamle bygninger på jeres studietur til dublin

Rejs på en spændende studietur til Dublin. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres studierejse eller studietur til Dublin. Vi har specialaftaler med flyselskaberne og vi har derfor mulighed for at finde gode priser på jeres studietur til Dublin.

En studietur til Dublin er indbegrebet af kultur, fest i gaden, afslappet atmosfære og sikre omgivelser. Dublin ligger ved floden Liffey og er en herlig, monumental by, og samtidig meget ungdommelig, idet ca. 50% af byens indbyggere er under 25 år. Vi elsker Dublin.

4 gode grunde til at tage på studietur til Dublin

 • Behageligt klima - Dublin er aldrig rigtig varm og aldrig rigtig kold, hvilket gør det behageligt at indtage Dublin til fods på en studietur til Dublin
 • De lokale - de har et 'hyggegen' som os, og denne opleves nemt på byens mange pubs, hvor maden og stemningen skal nydes. "Let's have a craic!"
 • Litteraturhistorie -  Fra Trinity College og Book of Kells til William Butler Yeats, George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Seamus Heaney, Oscar Wilde, Jonathan Swift og Bram Stoker (ham med Dracula), og til nutidens forfattere Maeve Binchy og Maryan Keyes
 • Vi har altid gode priser på jeres studietur til Dublin

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Dublin
 • Next Stop om Dublin (forslag om udflugter og aktiviteter)
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Dublin
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger og bagage på jeres studietur til Dublin. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Oplevelser på jeres studietur til Dublin

Medlemskabet af EU har betydet en stærk vækst for byen, og man ser fortsat nye bygninger skyde op rundt omkring. Sammenstødet mellem nyt og gammelt gør Dublin til en spændende, provokerende og energisk by, og en studierejse eller studietur til Dublin fortryder man aldrig.

Som så mange andre storbyer er indbyggertallet et spørgsmål om definitioner, men i det egentlige Dublin bor der ca. ½ million mennesker, mens hele Dublin-området når op på næsten 1,7 mio. Sikkert skulle det dog være, at her har boet mennesker siden vikingetiden og siden middelalderen har Dublin været Irlands vigtigste by. Fra 1922 har byen desuden været hovedstad i Den Irske fristat (senere Republikken Irland).

Det siger vores kunder

Vi har været godt tilfredse med det hele. Vi synes, at vores samarbejde har fungeret fint, samtidigt med vi har været godt tilfredse med hotellet. Selv står jeg ikke for at skulle på en studietur i år, men vi vil varmt anbefale KILROY til andre.

Simon,

Allerød Gymnasium

Vi havde en super studietur til Dublin. Vi oplevede ingen problemer undervejs, og vi har været meget tilfredse med jeres indsats. Vi vil helt sikkert bruge KILROY fremadrettet.

Sofie M. P.,

Uddannelsescenter Holstebro

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studieturen til Dublin har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studierejse til Dublin. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Dublin

Godt at vide

En studietur til Dublin bør indeholde besøg til:

 • Christ Church katedralen
 • Trinity College/Book of Kells
 • Dublin Castle
 • Dublin Writers Museum
 • St. Patrick’s katedralen
 • National Museum of Ireland
 • Rugby kamp
 • Temple Bar

Udenfor Dublin bør I opleve:

 • Galway/Connemara and the Burren/Cliffs of Moher
 • Drogheda
 • Wicklow mountains

Vi har mange flere forslag til faglige oplevelser på jeres studietur til Dublin. Udover det store havneområde skal man naturligvis en tur forbi det imponerende Dublin Castle på studieturen til Dublin, som i stort omfang er åbent for offentligheden. Slottet benyttes dog også til officielle ceremonier og statsbesøg, hvor der kan være særlige sikkerhedsprocedurer sat i værk, som begrænser adgangen til området.

Transport for grupper på studietur til Dublin

Det er overkommeligt at komme rundt i Dublin for en studietur eller studierejse til Dublin, bla. med sporvogne og busser eller til fods. Man kan også tage byens metro rundt på studieturen til Dublin, den er dog ikke helt udbygget endnu.

Når I færdes i centrum af Dublin, virker byen ikke voldsomt stor, og de største seværdigheder er indenfor overskuelige afstande, også på gå-ben. Det var ikke noget tilfælde, at en gruppe danskere i sommeren 2007 sejlede en rekonstruktion af vikingeskibet Havhingsten til Dublin. Skibet, der var blevet fundet i Roskilde Fjord i 1956, blev nemlig oprindelig bygget i Dublin i 1042. Byen er grundlagt som et vikingebosted og har været den vigtigste by i Irland siden middelalderen.

Simple aktiviteter på studierejsen til Dublin: Pubs, musik og mad

Sig Dublin – og så tænker man straks på pubber, irsk folkemusik og solid mad som gryderetten irsk stuvning. Men Dublin er nu også en moderne by, der blandt andet byder på rigtig gode shoppingmuligheder, og på musik, litteratur og teater i verdensklasse. På irsk hedder Dublin noget så smukt og svært at udtale som Baile Átha Cliath. Det betyder ”byen omkring vadestedet ved vidjerne”.

Og når vi nu er ved kulturen, så er den irske musikscene et spændende emne på studieturen til Dublin, og den irske musikscene er bestemt meget andet end traditionel folkemusik og riverdance. Hvad med f.eks. U2, Thin Lizzy, Westlife, Hothouse Flowers og The Boomtown Rats? Måske der er en spændende koncert mens I er på studietur i Dublin.

Hvis I er gamle nok til at smage alkohol på studieturen til Dublin, må I ikke snyde jer selv for at prøve den tyktflydende Guinness med det fede skum. Ifølge irerne selv ”travels Guiness badly”. Det betyder, at øllet, der fragtes over havet til det europæiske fastland, slet ikke nær så godt som det Guiness, der flyder hjemme på "Den Grønne Ø". Prøv selv, om det er sandt. Og nyd eventuelt en særlig sammensætning, nemlig Guinness og østers. En anden lokal godbid af den mere fornemme slags, er retten ”Dublin Lawyer” (”Dublin advokat”): Hummer med den irske whisky Jameson og en god sjat piskefløde tilsat.

Er litteratur i fokus på jeres studietur til Dublin?

Trinity College er et must på jeres studietur til Dublin. På Trinity College kan I se en af Dublins (og Irlands) største skatte, nemlig den betagende smukke Book of Kells, et manuskript på latin indeholdende de fire evangelier fra det nye testamente, illumineret af keltiske munke i cirka år 800. Det er et mesterværk, der består af 340 opslag dekoreret med tegninger af mennesker, dyr, mytologiske skabninger, keltiske mønstre og kristne ikoner, tilsat klare, livlige farver og guld.

Men selv om munkene var de første, så var de afgjort ikke de sidste, der satte Irland på verdenskortet. Poeter, forfattere og dramatikere som William Butler Yeats, George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Seamus Heaney, Oscar Wilde, Jonathan Swift og Bram Stoker (ham med Dracula) har også gjort deres – og ikke mindst James Joyce, hvis mest kendte værker foregår i Dublin. Den yngre generaton (måske især kvinder) kender og holder af Maeve Binchy og Maryan Keyes.

Godt at vide inden studieturen til Dublin

Erobret af både vikinger og englændere har Dublin sin helt egen historie, selvom Dublin og det øvrige Irland altid må leve i skyggen af 'storebror' England. Men Dublin kan selv, og en studietur til Dublin er en fascinerende rejse tilbage i tiden.

Men ingen studietur til Dublin uden også at besøge de to nationale museer, Nationalmuseet og National Gallery. De giver et godt indblik i Irlands kunst og historie, ligesom du kan opleve uerstattelige genstande i guld, som det lykkedes de irske munke at skjuæle for vikingernes handelsmænd.

Dublin er en storby hvor det er svært at undgå byens store fokus på kultur. I Dublin afholdes der et væld af festivaler med teater, litteratur, musik og underholdning. Krydret med irernes gæstfrie attitude er Dublin et sikkert hit for både studieture, studierejser og skolerejser.

Dublins store bysbarn, forfatteren James Joyce, er en af årsagerne til, at Dublin har stor fokus på litteratur med flere litterære festivaler, indtil flere forskellige James Joyce events og imponerende biblioteker. Samtidig byder byen på et væld af historiske bygninger og monumenter, som Dublin Castle, karmelitterklostret i Dublin, Christ Church Cathedral og ikke mindst fortidens tilholdssted for forbrydere og krigsfanger, fængslet Kilmainham Gaol.

Kort sagt, en studietur til Dublin er bestemt et godt valg. Bestil et gratis og skræddersyet tilbud på jeres studierejse til Dublin allerede idag.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.