{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Reykjavik


udsigt over reykjavik på island

Leder I efter en spændende studietur til Reykjavik? Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Reykjavik. Vi har adgang til gode priser på studieture til Reykjavik pga. vores specialaftaler med flyselskaberne. Kontakt os og vi sender jer et skræddersyet tilbud på jeres skolerejse eller studietur til Reykjavik.

Glæd jer til en grupperejse eller studietur til Reykjavik. Reykjavik er en af de mest trendy byer i verden, og islændingene er trendsættere på både mode-, musik- og kulturfronten. Islands geografiske placering halvvejs mellem Europa og USA gør islændingene modtagelige for impulser fra både øst og vest, og de arbejdsomme islændige er fremragende til at tolke signalerne på deres helt egen måde og skabe kultur ud af det.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

  • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
  • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
  • Alle priser foroven er baseret på overnatning på vandrehjem i flersengsværelse ekskl. morgenmad
  • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
  • Digitalt ISIC kort til alle studerende
  • Digitalt ITIC kort til alle lærere
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Alle lufthavnsskatter og afgifter
  • 24-timers nødtelefon

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på grupperejsen til Reykjavik. Hør mere hos en rejsekonsulent.

flot kirketårn i reykjavik på island

Om studieturen til Reykjavik

Reykjavik er således hvert år rammen om en række store festivaller, hvor internationale kunstnere mødes og udveksler erfaringer. Og publikum strømmer til. Det gælder fx musikfestivallen Iceland Airwaves.

En stor del af attraktionen ved Reykjavik er ganske enkelt det at være i byen. At være til stede i verdens mindste storby, og fx opleve de lyse nætter om sommeren, hvor det aldrig bliver rigtigt mørkt. De mere traditionelle seværdigheder i byen omfatter bl.a. Nordens Hus fra 1968, som er et fint fikspunkt for en dansk gruppe i Reykjavik. Et andet meget synligt fikspunkt er Hallgrímskirken, der ligger højt hævet over byen. Kirkens tårn er 73 meter højt, og fra toppen er der selvsagt en fantastisk udsigt over hele Reykjavik.

Det siger vores kunder

Kære Morten. Tusind tak. Selvom jeg måske ikke har sendt den sidste mail inden afrejse, vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige dig tusind tak for al hjælp med organisering af studierejsen til Island. Det har ganske enkelt været en kæmpe fornøjelse at samarbejde med dig om planlægning af turen. Jeg sender dig de flotteste ’roser’ i metaforisk forstand.

Anne ,

Det Blå Gymnasium, Sønderborg

Morten har leveret fremragende service i forbindelse med alt i forbindelse med vores studietur. Altid behjælpelig ved små og store spørgsmål, lynhurtig svartid, kompetent og med stort overblik. Tak for forbilledligt samarbejde.

Martin,

Birkerød Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studieturen til Reykjavik har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Reykjavik

Godt at vide

Aktiviteter i verdensklasse på jeres studietur til Island

Den spændende historie, de mange vikingesagaer, islændinges folketro og den smukke natur, er alle gode grunde til at studieturen skal gå til Reykjavik og Island.

På Island får I mulighed for at udforske landets spændende geologi, her findes alt fra varme kilder, vulkaner og gejsere, gletschere og snedækkede fjelde. Her er med andre ord masser af muligheder for sociale aktiviteter i smuk natur og faglige besøg af høj kvalitet.

Island er et relativt lille land med en lille og centraliseret befolkning. Der bor kun omkring 300.000 mennesker på Island, hvoraf halvdelen bor i Reykjavik og omegn. Resten af landet består af uberørt natur, som blot venter på at blive opdaget.

Gør jer klar til et eventyr og tag på studietur til Reykjavik.

Studierejse til Reykjavik - sådan hjælper vi jer

Hvis I er 10 personer eller flere kan I kontakte os og modtage et samlet tilbud på jeres studierejse til Reykjavik. Priserne for en grupperejse til Reykjavik og Island afhænger af sæson. Generelt er Island blevet meget populært de seneste par år, så vi anbefaler kraftigt at I starter Jeres planlægning af studieturen i rigtig god tid. 

Kontakt os allerede i dag og modtag et gratis tilbud på studieturen til Reykjavik og Island.

Tilbage til toppen

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.