{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vi tager en tur 25 km syd for Rom og besøger en familieejet vingård.
Claudio og Francesca Ciuffa, søn og datter af Vincenzo Ciuffa, har fortsat med passion arbejdet på vingården, efter deres far.
Virksomhedens hovedkvarter er en vingård fra 1700 tallet, som ligger på en bakke, hvor man kan nyde en missundelsværdig udsigt over byen Rom og deres vinmarker på 30 ha.
Gruppen vil få en rundvisning på engelsk af Francesca, hvor de vil høre om, hvordan en vin bliver til fra plukning af druen til den kommer på flaske.
Det eneste de ikke har på stedet er tapning på vinflaskerne og det kemiske laboratorie, da det ligger et andet sted. Turen afsluttes med vinsmagning af stedets vine incl. snack.
Selve rundvisningen og vinsmagningen tager ca. 1 ½ - 2 timer. Da de skal fra Rom til vingården tager turen alt i alt ca. 3 ½ - 4 timer fra de tager afsted fra hotellet, til de er tilbage igen.

Det er vigtigt at gruppen forstår, at de er medansvarlig for, hvad de får med hjem fra turen, ved at stille spørgsmål. Det kan være, de ikke kommer ind på alt hvad gruppen ønsker at vide noget om, så derfor er det vigtigt, at gruppen selv er lidt deltagene ved at spørge ind til det, de gerne vil vide. De kan nemlig få svar på det hele.
Det er muligt at kombinere denne tur med et stop ved Katakomberne. Entre koster EUR 5,00 pr. person
Busleje for 24 pers. DKK 4.595,00
Busleje for 36 pers. DKK 5.065,00
Busleje for 54 pers. DKK 5.375,00

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.