{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Malta


se de flotte bygninger i valetta på studieturen til Malta

Rejs på en fantastisk studietur til Malta. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studierejse til Malta. Da vi har specialaftaler med flyselskaberne, har vi mulighed for at finde de bedste priser på jeres studietur til Malta.

Der er rigtig mange gode grunde til at rejse på studietur til Malta, bl.a. det faktum at befolkningen taler både maltesisk og engelsk efter 164 år som engelsk overherredømme (1800-1964) inden øen blev en selvstændig stat. For turister betyder det, at man kan nyde det solrige syden og Middelhavet samtidig med, at man ikke behøver begrænse sig til at sige ”goddag”, ”tak”, ”hvad koster det?” og ”vi ses”. Der bliver i øvrigt også i vid udstrækning talt både italiensk og arabisk.

4 gode grunde til at rejse på studietur til Malta

 • Maltas placering mellem Europa og Afrika giver anledninger til spændende historiefortællinger om fæstninger, katedraler og riddere
 • Maltas azurblå hav
 • Comino og dens Blue Lagoon
 • Vi har altid gode priser på jeres studietur til Malta 

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på 2* hotel i flersengsværelse med bad og toilet og inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Malta
 • 24-timers nødtelefon under hele jeres studietur til Malta
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Tilkøb af ekstra overnatninger på skolerejsen eller studierejsen til Malta er altid muligt – spørg din rejsekonsulent om en pris.

Studietur til Malta - mellem Europa og Afrika

Ø-staten Malta ligger strategisk perfekt placeret i middelhavet, midt mellem Europa og Afrika, og har en historie, som er mere 7.000 år gammel. Men den perfekte placering har også været Maltas forbandelse gennem stort set alle årene, hvor man har været besat et utal af gange af forskellige, krigsførende nationer og folkeslag. På en studietur til Malta kan man opleve de mange kulturers indflydelse på arkitektur, politik og kultur. Senest var Malta et meget vigtigt holdepunkt for de allierede styrker under 2. Verdenskrig, da de herfra kunne kontrollere en stor del af skibstrafikken i Middelhavet. Malta vedblev at blive en torn i øjet på de tyske og italienske styrker under hele krigen, ligesom den har været det så mange gange før gennem historien. Malta har rigtig mange spændende steder, som man skal se og opleve på en studietur til Malta. Vi anbefaler i særdeleshed hovedstaden Valletta og middelalderbyen Mdina. Derudover er naboøen Gozo bestemt også et besøg værd.

På Malta skinner solen det meste af tiden og klimaet er meget behageligt - her kan dog blive meget varmt i sommermånederne. Malta har også en af Europas højeste gennemsnit når det kommer til antallet af solskinstimer. En studierejse eller studietur til Malta er derfor altid et hit.

Det siger vores kunder

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

Vi har været godt tilfredse med det hele. Vi synes, at vores samarbejde har fungeret fint, samtidigt med vi har været godt tilfredse med hotellet. Selv står jeg ikke for at skulle på en studietur i år, men vi vil varmt anbefale KILROY til andre.

Simon,

Allerød Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studieturen til Malta har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse til Malta. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole?

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program på Malta

Godt at vide

Det I bl.a. bør se og opleve på jeres studietur til Malta

 • St. John's museum
 • Maltas frihavn
 • Valetta
 • Gharb Folklora museum
 • Maltesisk skole
 • Mdina
 • Gozo

På studietur til hovedstaden Valletta

Hovedstaden Valletta er en vidunderlig smuk by af den slags, der hører hjemme i en eventyrfilm om riddere og skønjomfruer. Og det er faktisk slet ikke helt hen i vejret, for byen er grundlagt af Johanitterordenen i 1566 - på Scebarras-halvøen med de enorme naturhavne Marsamsett og Grand Harbour, fordi ordenen ville styrke sin position på øen. Johanitterne, som var korsriddere, var nemlig blevet fordrevet fra Rhodos i 1522 af tyrkerne og slog sig efterfølgende ned på Malta. Ridderne forlod øen igen i 1798 efter at stormester de Hompesch havde overgivet sig til Napoleon og dennes styrker.

Valletta præges i dag primært af barokarkitektur, men der er også nyklassicistiske bygninger foruden de moderne bygninger. Byen er så spækket med historiske bygninger, fæstninger og paladser, at den er på UNESCOs verdensarvsliste. For arkitektstuderende eller de historisk interesserede grupper, vil det være helt oplagt at tage på studierejse eller grupperejse til Malta. Byen blev svært bombeskadet under anden verdenskrig. Men den har stadig mange historiske caféer, restauranter, banker, regeringsbygninger og hoteller. ”Det er en by bygget af gentlemen for gentlemen” sagde den engelske digter Lord Byron om Valletta. Selve Valletta har kun små 7.000 indbyggere (nej, det er ikke en trykfejl) i den indre historiske by. Men lige som andre hovedstæder er også Valletta vokset sammen med andre byer, forstæder, og så taler vi om 360.000 indbyggere.

Et af verdens ældste teatre, havnefronten og Ridderkirken

Man skal se St. Johns Co-Cathedral (Ridderkirken), der ser helt enkel ud udefra, men som er så overdådigt udsmykket indvendig, at man helt mister mælet. Her hænger også Caravaggios fantastiske maleri af halshugningen af Johannes Døberen. I Stormesterens Palads kan man føle historiens vingesus – der er både gobelinsal, tronsal og ridderrustninger. Det gamle Fort St. Elmo har en blodig fortid. Og i et gamle ridderhospital kan man se, hvordan ridderne passede og plejede syge pilgrimme. Man kan også se de tunneller, hvor malteserne gemte sig, da tyskerne bombede øen under anden verdenskrig. Der er også parker, et af verdens ældste teatre (indviet i 1731), bymuren som blev bygget af Johanitterordenen, moderne leben på hovedgaden Triq ir-Republikka – og en skøn havnefront, der bliver levende med traditionelle maltesiske restauranter såvel som en Hard Rock Café om aftenen. Og hvis I får muligheden, så se Malta fra søsiden på jeres studietur til Malta – set fra vandet er byen i sandhed magisk.

Godt at vide inden studieturen til Malta

Nord for hovedøen Malta ligger den noget mindre ø Gozo, som der er færgeforbindelse til fra Malta. Turen tager cirka en time. Der bor omkring 30.000 mennesker på Gozo, og øen er ganske frugtbar. Hovedbyen hedder Victoria, og det er også her, færgen lægger til. Gozo er en smuk udflugt på jeres studietur til Malta.

Malta et et af EU's nyeste og mindste medlemmer. Den lille middelhavsstat ligger et par timers sejllads stik syd for Sicilien på højde med Marokko i Nordafrika. Selve hovedøen Malta med hovedstaden Valetta er langt den største af de tre beboede øer, som Malta består af. Alligevel er Malta arealmæssigt kun halvt så stort som Bornholm, hvilket gør Malta til en af de tættest befolkede lande på kloden. I alt bor der cirka 400.000 indbyggere på Malta.

Valetta er Maltas hovedstad. Byen er en af de mest spændende byer ved Middelhavet, og har bl.a. en meget velbevaret ringmur rundt om den indre by. Det stærke forsvar af byen var en nødvendighed for at holde udefra kommende trusler på afstand. Malta har således været en ombejlet nation gennem tiderne, og øen befolkning har prøvet lidt af hvert. Maltas historie er næsten et uundgåeligt emne på jeres studietur til Malta. Under 2. verdenskrig stod Malta på britisk side i krigen, og Valetta blev overdynget med tyske og italienske bomber i krigens første år. Men øen og byen holdt stand, og for den tapre indsats modtog øboerne siden en af de højeste engelske udmærkelser, George Cross, der i dag er indsat i det maltesiske flag.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.