{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Koncentrationslejren Auschwitz/Birkenau var den største udryddelseslejr under 2. verdenskrig og ligger ca. 60 km vest for Krakow. Da man ikke længere havde plads i de overfyldte fængsler og lejre i 1940, blev Auschwitz I, oprettet som arbejds- og koncentrationslejr. I marts 1942 oprettede man endnu en udryddelseslejr, Auschwitz II (Auschwitz-Birkenau). Omkring 1 million jøder og 150.000 andre (hovedsagelig sigøjnere, krigsfanger og politiske modstandere) skulle have mistet livet i denne lejr. Besøget i Auschwitz varer ca. 3 timer, hvor I vil få en guidet tur rundt i begge lejre af en obligatorisk guide. Har I egen bus til rådighed, kan man evt. lægge besøget på udrejsen. Vi gør opmærksom på, at det frarådes børn og unge under 14 år at besøge stedet. Bemærk!! Det er først muligt at booke besøget til Auschwitz & Birkenau 3 måneder inden ankomst. Betalingen af besøget skal ske samme dag som det bliver bekræftet og kan herefter ikke refunderes. Når besøget er booket og betalt er det ikke muligt at justere i antallet eller annullere besøget.
Prisen er for en guide
Der er begrænsninger i turistbussers kørsel i den centrale del af Krakow. Det kan betyde, at I måske ikke kan køres helt til og fra jeres logi. Ved bestilling af turen informeres nærmere.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.