{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Wawel-katedralen er et af de vigtigste monumenter i Polen. Mange vigtige begivenheder i Polens historie fandt sted her: Kroninger, kongelige bryllupper og begravelser. Indenfor er den centrale plads optaget af St. Stanisławs baldakinalter, biskop og protektor for Polen, som døde i det 11. århundrede. Under den forgyldte kuppel understøttet af fire engle findes en sølvkiste med helgenens relikvier, udsmykket med scener fra hans liv.I katedralen finder I også flere polske monarkers sarkofager med udskårne figurer af de afdøde. Katedralen er omgivet af 19 kapeller. Det mest berømte af dem er Zygmunt-kapellet med en gylden kuppel (færdiggjort i 1533). Overfor alteret i kapellet er de sidste konger af Jagiellonske dynastiets gravstene. De resterende kongegrave er placeret i krypter. De blev bygget i det 16. århundrede, og senere forbundet med relikvier fra den romanske katedral i kælderen. Efter jeres besøg er det også værd at gå op i Sigismund Tower, som har en fremragende udsigt over det omkringliggende område og se Sigismund Klokken.
Billetten inkluderer Wawel-katedralen og ærkebispemuseet
Prisen er for elever
Pris for voksen DKK 65,00

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.