{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Lissabon


se anderledes bygninger på jeres studietur tilLissabon

Leder I efter en fantastisk studietur til Lissabon til en god pris? Hos os er det altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Lissabon.

Velkommen til Lissabon. Byen, der i århundreder var centrum for en evigt ekspanderende søfartsnation, med kolonier på hele kloden, og idag en smeltedigel af etniske minoriteter, primært fra de tidligere kolonistater, som nyder livet i denne lille storby, som er snævert defineret af sine egne, geografiske grænser. Lissabon er derfor en by, der har omkring en halv mio. indbyggere, og ikke rigtig kan blive større - Stor-Lissabon, derimod, har op mod 2,5 mio. indbyggere, hvilket gør byområdet til det største i Portugal. Vi hjælper jer med at arrangere den bedste studietur til Lissabon.

Spørgsmål? Skriv til os

Hvad er inkluderet?

 • Al hjælp og vejledning af jeres personlige rejsekonsulent
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • 24-timers nødtelefon under hele studierejsen til Lissabon
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden
 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning

Det er altid muligt at booke flere overnatninger på jeres studietur til Lissabon. Hør mere hos en rejsekonsulent.

tag sporvognen på jeres studietur til lissabon

Godt at vide inden jeres studietur til Lissabon

Hovedattraktionen på jeres studietur til Lissabon er selve byens sjæl. Det langsomme tempo, de skæve huse og fornemmelsen af svunden storhed. Portugals store fortid som kolonimagt slår igennem for fuld styrke i Lissabon, og det var da også herfra, at mange af de verdensberømte ekspeditioner udgik.

Lissabons geografi er udstukket af Tejo-floden, der udgør en naturlig grænse mod syd. Byen er bygget på syv høje, den højeste af huser Csatelo de Sao Jorge, hvorfra du har en fremragende udsigt over byen. På vej op mod borgen kommer du gennem det historiske Alfama-kvarter.

Lissabons byudvikling er præget en central begivenhed: I 1755 indtrak et voldsomt jordskælv, der på under ti minutter ødelagde store dele af byen og dræbte en tredjedel af indbyggerne. Men Lissabon rejste sig igen, og bl.a. er Baixa-kvarteret en resultat af genopbygningen.

På jeres studietur til Lissabon skal I også opleve Praca do Comércio som er en af Lissabons flotteste pladser lige ned til Tejo-floden. Pladsen er omgivet af nyklassiske bygninger fra 1800-tallet, og har gennem tiden været scene for flere historiske begivenheder.

Det siger vores kunder

Vi har været godt tilfredse med det hele. Vi synes, at vores samarbejde har fungeret fint, samtidigt med vi har været godt tilfredse med hotellet. Selv står jeg ikke for at skulle på en studietur i år, men vi vil varmt anbefale KILROY til andre.

Simon,

Allerød Gymnasium

I skal have rigtig meget ros for at være så behjælpelige i planlægningsprocessen og finde løsninger på trods af mange ændringer og spørgsmål.

Cathrine,

Frederikssund Gymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Lissabon har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse eller studietur til Lissabon. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Faglige oplevelser i Lissabon

Godt at vide

En studietur til Lissabon - fra kolonitid til nutid

Lissabon er en by, som man umiddelbart forelsker sig i. Livlig, hektisk, varieret og med rødder i såvel 1920’erne som i år 2000. Det moderne Lissabon har bevaret en ‘easy-going’ atmosfære, og kan samtidig prale af at have en pulserende, kosmopolitisk identitet baseret på en blanding af befolkningsgrupper fra både Europa, Afrika og Asien. Portugals kolonitid fornægter sig heller ikke, og byder ind med en række imponerende bygninger fra den tid, hvor Portugal var en stormagt på verdenshavene. Der er spændende historie at dykke ned i på jeres studierejse til Lissabon.

Oplevelser på studierejsen til Lissabon

Her er et par eksempler på faglige oplevelser for skoler og grupper på studietur til Lissabon:

Studiebesøg til Sintra

Ønsker I en heldagsudflugt væk fra Lissabon og væk fra vandet er det en oplagt idé og et ”must” at tage en tur ud i det smukke portugisiske landskab. Ca. 45 minutters kørsel nordvest for Lissabon, ligger byen Sintra, der byder på den flotteste natur- såvel som kulturoplevelse. Stedet er på UNESCO´s "World Heritage" liste. I Sintra bør I besøge kongepaladset "Palácio Nacional de Sintra", der forener maurisk, gotisk og manuelinsk stil og som er beliggende midt i den hyggelige og gamle by, Sintra Vila. Her er der mange små brolagte gader med restauranter, caféer og små forretninger. En hyggelig udflugt på jeres studietur til Lissabon.

Studiebesøg til Parque da Nacões - Expo-området

Efter Verdensudstillingen i 1998 er et kæmpe område 10 km nord for centrum blevet et interessant og livligt sted med bl.a. udstillingshaller, gigantisk shopping center, cafeer, svævebane, kæmpe akvarium “The Oceanario” (et af verdens største) samt ikke mindst Lissabons højeste bygning “The Torre Vasco da Gama”. Om sommeren er det et dejligt rekreativt område for indbyggerne i Lissabon. En spændende oplevelse på jeres studietur til Lissabon.

Studiebesøg til University NOVA de Lisboa

Universitetet er kendetegnet som et universitet med høj kvalitet i undervisningen, høj kvalitet af de uddannede og stor professionel succes på international basis. Der vil være mulighed for at dykke ned i emner som økonomi, videnskab, sprog, samarbejde med det offentlige m.m. Universitetet har afdelinger flere steder i Lissabon.

Derudover skal I glæde jer til at opleve dette på jeres studietur til Lissabon:

 • Castelo de Sào Jorge
 • Baixa og Alfama kvartererne
 • Domkirken Sé
 • Bélem
 • Mosteiro dos Jerónimos
 • Museu da Marinha
 • Museu Gulbekian

Det I bør se og opleve udenfor Lissabon:

 • Sintra
 • Kap Roca (vestligste punkt på Europas fastland)
Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.