{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Skotland


se gamle ruiner på studieturen til skotland

Rejs på en fantastisk studietur til Skotland. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Skotland.

Som et gammelt skotsk ordsprog siger det, "guid gear comes in sma’ bouk" - gode ting kommer i små pakker. Og trods sin lille størrelse, har Skotland helt sikkert mange skatte proppet ind i dets kompakte områder. Men der er noget for enhver smag, hvorfor at Skotland er en oplagt destination for dem der ønsker en spændende og sjov studierejse og studietur. 

De mest populære destinationer for studieture til Skotland er:

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Next Stop Edinburgh (forslag til ture og oplevelser)
 • 24-timers nødtelefon under hele rejsen
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden

Det er altid muligt at tilkøbe flere (eller ønske færre) overnatninger på studieturen til Skotland. Hør mere hos en rejsekonsulent.

se de smukke gamle gader på studieturen til Skotland

Om studieturen til Skotland

En studietur til Skotland byder på historie, vilde bjerglandskaber i Highlands & Nordøerne, dramatiske klipper og hav. Og med den skønne natur, gør det Skotland til et udsøgt sted for naturelskere og specielt dem der kan lide at vandre, hvilket er super hyggeligt og socialt på en studietur eller studierejse.

På jeres studietur til Skotland kan I altså opleve, turbulent historie og fascinerende genealogi, slotte og land, pubs, spændende sights og smuk natur. På jeres studierejse til Skotland, sammensætter vi gerne et program med fagligt indhold. Vi har et stort udvalg af faglige oplevelser på studieturen til Skotland, hvilket kan være med til at højne niveauet på jeres studietur. 

Studietur med idræt og teambuilding?

Drømmer I om at udfordre jer selv og lære hinanden endnu bedre at kende på skolerejsen, så er en aktiv studietur med teambuilding til Lochgoilhead idéel. I Lochgoilhead venter der jer fede udendørs aktiviteter for hele gruppen. 

Det siger vores kunder

Jeg vil også gerne direkte takke jer for den assistance I har ydet i forbindelse med studieturen. Det kan sagtens være, at den kunne arrangeres billigere – men jeg har været på så mange studieture til det meste af Europa med mange andre rejsearrangører, og jeg har ALDRIG oplevet en bedre service end hos KILROY. TAK !!!

Jan N.,

Svendborg Handelsgymnasium

Michelle, vi har endnu en gang haft et meget tilfredsstillende samarbejde med dig. Du er meget hurtig, professionel og hjælpsom, så vi håber, at vi også fremover, kan arrangere studieture i samarbejde med dig.

Christina ,

Hjørring Private Realskole

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Skotland har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studierejse til Skotland. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Fagligt program i Skotland

Godt at vide

Godt at vide inden studieturen til Skotland

Det bjergrige Skotland er tyndt befolket og har masser af uspoleret natur med et rigt dyreliv. Landet udgør den nordlige del af Storbritannien, og er omgivet af hundredevis af øer i alle størrelser - bl.a. Shetlandsøerne som ligger blot seks grader syd for polarcirklen.

Nationalretten haggis kan være lidt af en oplevelse for sarte sjæle, som I måske skal smage på studierejsen til Skotland? Den kogte fåremave er fyldt med røget fåreindmad og havremel, og spises sammen med kålroer og kartofler. Men frygt ikke, det skotske menukort er også fyldt med herlige kødretter og fisk - ofte serveret med kartofler i alle afskygninger. Skotterne drikker øl eller vin til maden, men landets mest berømte drikkevare er uden tvivl whisky. Livets vand, som whisky betyder, produceres stort set over alt i Skotland, og især Single Malt Scotch Whisky er verdensberømt.

Skotlands historie og natur

Skotland har været sønderrevet af religion og politiske stridigheder, men er i dag et drevet industri land der bl.a. har fostret genier som Alexander Graham Bell - ham med telefonen, samt forfatteren Arthur Conan Doyle der skrev om Sherlock Holmes.

Det Skotske højland er et overflødighedshorn hvis I er til vandreture, bjergbestigning eller en cykeltur i det varierede terræn. Glasgow og Edinburgh inviterer til storbysoplevelser på studierejsen med alt hvad der hører sig til.

Skotland er ofte koldt og fugtigt, men fordi landet ligger så højt mod nord er dagene både lange og lyse, og mellem maj og juli oplever man masser af skønne solskinsdage. En studietur eller studierejse til Skotland er en rigtig spændende oplevelse.

Andre oplevelser på skolerejsen til Skotland:

Vi tilbyder at planlægge et spændende fagligt program på studierejsen til Skotland for jer, såfremt I ønsker det. Vi kan fx anbefale:

 • The Scottish Parliament
 • Scottish Whisky Heritage Center
 • Scottish Mine Museum

Såfremt I har andre ønsker til fagligt program til jeres studietur eller studierejse til Skotland, er vi gerne behjælpelige med at undersøge dette nærmere hos vores lokale leverandører.

Studietur til 3 andre byer i Skotland

1: Studietur til Glasgow

En studietur til Edinburgh kombineres ofte med en dagstur til Glasgow, hvilket er ideelt da Glasgow kun ligger lidt over 1 time fra Edinburgh. Glasgows beliggenhed ved River Clyde har haft stor betydning for industrien, og siden 1100-tallet har Glasgow været en vigtig handelsby. Glasgows bymidte har været beboet siden oldtiden, og er derfor fyldt med spændende gamle bygningsværker.

Glasgow har et stort udbud af gode restauranter så der er rig mulighed for at prøve den skotske nationalret 'haggis', der dog kan være en grænseoverskridende oplevelse for sarte sjæle. Vejret i Glasgow er ikke typisk for hele Skotland. Byen ligger beskyttet mellem bjerge, hvilket betyder at temperaturen ofte er mildere i Glasgow end i resten af Skotland. Glasgow er et spændende besøg på jeres studietur til Skotland.

2: Studietur til Aberdeen

Oprindeligt var Aberdeen to stader der lå ved hver sin flod. Aberdeen er en af Storbritanniens største fiskerihavne, og tidligt om morgenen kan man opleve auktion over nattens fangst. Lidt nord for centrum ligger Old Aberdeen, der med sine middelaldergader og snoede gyder minder om en lille fredelig landsby. Et af byens ældste huse, Provost Skene's House, husede i tidernes morgen byens borgmester. Som noget helt unikt spænder værelserne i huset over 200 års boligindretning.

Som det meste af Skotland er Aberdeen kølig og fugtig. Gennemsnitstemperaturen ligger på omkring otte grader - dog lidt varmere i sommerperioden. Men det er en god idé at tage en paraply og en ekstra sweater med på jeres studietur eller studierejse til Skotland.

3: Studietur til Lochgoilhead - aktiv studietur med idræt

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.