{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

I Santa Susana, ca. 60 km uden for Barcelona, har I mulighed for at få en sjov, spændende og aktiv dag i det fri. Her kan I prøve kræfter med lidt af hvert, og vi kan næsten garantere at det bliver en uforglemmelig dag.

Til alle sportsgrene anbefales I at være iklædt sportsstøj og behagelige sko, der sidder godt fast på foden.

Vi anbefaler halvdagsprogrammet (3-4 timer) Programa Multiaventura, hvor I kan vælge op til 3 aktiviteter blandt følgende:

1. Tree Top Climbing
Hævet højt over jorden, oppe i trætoppene, kan I virkelig udfordre jer selv og hinanden. Takket være net, kabler, reb, broer og op til 90 meter lange svævebaner, kan I bevæge jer fra træ til træ uden at røre jorden.
Det er den perfekte kombination af motion og sjov, ligesom det fremmer selvtilliden, frygten overvindes og personlige grænser rykkes. Varigheden er ca. 1-2 timer.

2. Laser Combat – Battlefield Live
Baseret på samme principper som paintball og touchball, er Laser Combat et af verdens hurtigst voksende spil. Via den mest moderne teknologi og materialer, simuleres et autentisk øjeblik på slagmarken, hvor I er de aktive deltagere – her undgår I dog både maling og blå mærker, ligesom I slipper for at skulle manøvre rundt i tungt sikkerhedsudstyr. Varigheden er ca. 1,5 time.

3. Quad Bike Driving – 4-hjulet motorcykel
Nyd en spektakulær tur gennem Montnegre Naturpark på en 4-hjulet motorcykel. Der findes forskellige ruter igennem parken, som vælges udfra vejret, varighed og, ikke mindst, deltagernes kompetencer. Varigheden er ca. 3o minutter.Prisen er for: Lille Programa Multiaventura pakke: Pris pr. person for 2 valgfri aktiviteter.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.