{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

I Santa Susana, ca. 60 km uden for Barcelona, har I mulighed for at få en sjov, spændende og aktiv dag i det fri. Her kan I prøve kræfter med lidt af hvert, og vi kan næsten garantere at det bliver en uforglemmelig dag.
Til alle sportsgrene anbefales I at være iklædt sportsstøj og behagelige sko, der sidder godt fast på foden.
Vi anbefaler halvdagsprogrammet (3-4 timer), hvor I kan vælge 2 aktiviteter blandt følgende:

1. Tree Top Climbing
Hævet højt over jorden, oppe i trætoppene, kan I virkelig udfordre jer selv og hinanden. Takket være net, kabler, reb, broer og op til 90 meter lange svævebaner, kan I bevæge jer fra træ til træ uden at røre jorden.
Det er den perfekte kombination af motion og sjov, ligesom det fremmer selvtilliden, frygten overvindes og personlige grænser rykkes. Varigheden er ca. 1-2 timer.

2. Laser Combat – Battlefield Live
Baseret på samme principper som paintball og touchball, er Laser Combat et af verdens hurtigst voksende spil. Via den mest moderne teknologi og materialer, simuleres et autentisk øjeblik på slagmarken, hvor I er de aktive deltagere – her undgår I dog både maling og blå mærker, ligesom I slipper for at skulle manøvre rundt i tungt sikkerhedsudstyr. Varigheden er ca. 1,5 time.

3. Quad Bike Driving – 4-hjulet motorcykel
Nyd en spektakulær tur gennem Montnegre Naturpark på en 4-hjulet motorcykel. Der findes forskellige ruter igennem parken, som vælges udfra vejret, varighed og, ikke mindst, deltagernes kompetencer. Varigheden er ca. 3o minutter.

4. Fodbold Golf
En unik og sjov oplevelse for alle omgivet af natur. Et fantastisk spil, hvor man tilbringer dagen udendørs. Målet er at få bolden fra startpunktet til hullet ved at lave så få berøringer som muligt. Banen har 18 huller med forskellige ruter og sværhedsgrader.
Varighed er ca. 2 timer.

5. Escape Space
Vores spændende Escape Space spil er innovative, unikke og foregår udendørs i vores smukke park. En ny måde at opleve et escape room på. Deltagerne løser forskellige opgaver og gåder for at gennemføre spillet. Varighed ca 75 minutter.
Prisen er pr. person for 2 valgfri aktiviteter.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.