{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Figueres:
Dalí-museum i Figueres:
Pl. Gala Salvador Dalí

140 km nord for Barcelona ligger byen Figueres, der er mest kendt for at være kunstneren Salvador Dalís fødeegn. Besøg Teatre-Museu Dali, der udstiller omkring 4000 af Dalis fascinerende værker – både de tidligste eksperimentelle og de sene surrealistiske. Dali boede selv på museet indtil sin død i 1989 – i dag ligger han begravet i en krypt i kælderen.

Girona:
Det anbefales, at I på denne tur også besøger byen Girona, beliggende ca. 90 km. nordøst for Barcelona. Byen var oprindeligt en grænsefæstning og den har været belejret hele 25 gange.
Byen bærer stadig præg af disse belejringer, hvor man bl.a. kan se:

Det Jødiske Kvarter:
Det jødiske kvarter har mere end 600 års historie, og byen var en jødisk højborg indtil fordrivelsen af jøderne i 1492. I kvarteret ligger byens største attraktion, en gotisk katedral med en imponerende stentrappe. Katedralen har bevaret elementer af forskellige stilarter, der daterer sig fra det 11. årh. til det 17. årh. Katedralen anses for at være et af de vigtigste gotiske monumenter i verden.

De Arabiske Bade:
Besøg byens arabiske kvarter, hvor I bl.a. kan se de ”arabiske bade” – en reminiscens fra arabernes korte tilstedeværelse i byen, i forbindelse med deres erobringstogt. Badene ligger i et gammelt kapucinerkloster fra 1100-tallet.

Af andre attraktioner kan nævnes dele af byens gamle befæstning, der går tilbage til romertiden, samt det arkæologiske museum, som er indrettet i et tidligere kloster.
Vi anbefaler, at I reserverer tid til besøget på Dalí-museet hjemmefra.

Prisen er inkl. heldags busleje til Figueres og Girona (max 10 timer) 36-56 personer.

NB! Hvis I har egen bus eller på anden måde selv sørger for transport t/r til Figueres, og derfor kun ønsker en tidsbestilling til museet gennem os, så skal der, udover entréen, betales et reservationsgebyr.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.