{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vi kan nu tilbyde jer endnu et supplement til det faglige indhold på jeres studierejse til Barcelona i form af professionel undervisning på en sprogskole. Der bliver lagt vægt på især den kommunikative del, hvilket vil sige grammatik, udbygning af ordforrådet og udtalen, for at få eleverne til at tale og kommunikere korrekt spansk. Indgangsvinklen til undervisningen er, at eleverne skal lære spansk på en sjov og effektiv måde. Undervisningen tilpasses elevernes faglige niveau, og jeres behov, og er der et bestemt emne eller område, I gerne vil fokusere på, er der mulighed for dette.  Er eleverne ikke så øvede, kunne eleverne f.eks. lære, hvordan man handler på marked og så selv prøve kræfter med det efterfølgende? Vi kan tilbyde alt fra blot et par timers undervisning til et forløb, som strækker sig over hele jeres rejseperiode, alt efter behov og hvor meget I ønsker at gå i dybden med undervisningen. Skolen er beliggende centralt i Barcelona, har i alt 14 klasseværelser, og eleverne har naturligvis adgang til internettet. Vi anbefaler, at I deles i grupper af 8 personer for at få mest ud at lektionerne.
Prisen er for 2 timer pr. dag pr. person
Pris for 3 timer pr. dag pr. person: DKK 325

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.