{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Madrid


nyd gågaden på studieturen til Madrid

Rejs på en fantastisk studietur til Madrid. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse, studierejse eller studietur til Madrid.

Rejs på en spændende studietur til Madrid. Madrid har været Spaniens hovedstad siden 1561 og er i dag en stor, moderne by med omkring 6 millioner indbyggere, hvilket gør byen til den tredjestørste metropol i Europa. De store, brede gader i Madrids hjerte er en behagelig overraskelse på studieturen til Madrid, og langs gaderne finder man mange små pladser og bygninger med middelalderligt præg, som alle er med til at gøre Madrid til en stemningsfyldt oplevelse. Vi klarer alt det praktiske for jer og ordner fly, overnatning og giver jer personlige råd og vejledning om jeres skolerejse eller studietur til Madrid.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse med bad og toilet inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • Digitale ISIC-kort til alle studerende
 • Digitale ITIC-kort til alle lærere
 • Fagligt kompendium om Madrid
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Madrid
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til rejsegarantifonden

Bagage kan naturligvis tilkøbes mod et gebyr.

Det er altid muligt at tilkøbe flere (eller ønske færre) overnatninger på jeres studietur til Madrid. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Det I bør se og opleve på studieturen til Madrid:

 • Spansk undervisning på sprogskole
 • Prado museum
 • Palacio Real
 • Plaza Mayor
 • Den gamle by
 • Plaza de las Cibeles
 • Plaza Oriente
 • Almudena Katedralen
 • Fodboldkamp på Estadio Santiago Bernabeu

Det I bør se og opleve udenfor Madrid

 • El Escorial
 • Avila
 • Segovia/La Granja
 • Toledo

Det siger vores kunder

Vi har flere gange rejst med KILROY og vi har valgt at bruge jer, da vi generelt har været tilfredse med turene og den service, vi har fået. Det er af stor betydning, at jeg har en fast rejsekonsulent, som jeg kommunikerer med. Det gør det meget lettere, når der opstår problemer af forskellig art eller når vi har brug for assistance og vi har altid fået hurtig svar. Jeg kan godt lide, at man får den personlige service.

Helle,

Holstebro Gymnasium

Morten har leveret fremragende service i forbindelse med alt i forbindelse med vores studietur. Altid behjælpelig ved små og store spørgsmål, lynhurtig svartid, kompetent og med stort overblik. Tak for forbilledligt samarbejde.

Martin,

Birkerød Gymnasium

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer på studieturen til Madrid
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studieturen til Madrid har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studierejse til Madrid. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Madrid

Godt at vide

Godt at vide inden jeres studietur til Madrid

Madrid er en klassisk hovedstad. Placeret nogenlunde midt i Spanien på den Iberiske Halvø, er byen fyldt op med storslåede officielle bygninger og paladser. Læg hertil en god portion sydlandsk charme. Ja, livet skal nydes på jeres studietur til Madrid. Det spanske kongeslot i Madrid er et af Europas største og rummer ikke færre end 2.000 værelser. Turister har adgang til 50 af dem på en særlig rundtur. Det spanske kongepar bor dog ikke på slottet, der bruges til større officielle begivenheder.

Er I til alternative gourmet-oplevelser på jeres grupperejse eller studietur til Madrid, så overvej at bestille bord på verdens efter sigende ældste restaurant, Casa Botin. Her blev der første gang fyret op under gryderne tilbage i 1725, og stedet er stadig så populært, at bordbestilling er nødvendig. Lige ved Plaza Mayor.

Grupperejser og studierejser til Madrid giver også mulighed for oplevelser udenfor byen. Madrid, og Spanien generelt, har et omfattende net af højhastighedstog, som bringer jer til seværdigheder som middelalderbyen Toledo på omkring en halv time - en tur, der tager over en time i bil. Madrid er dog en stor oplevelse i sig selv, og på en studietur til denne pulserende by kan man være sikker på at opleve både spændende arkitektur, gode madoplevelser og kulturel fascination.

Besøg Prado muséet under studieturen til Madrid

Oppe på den spanske højslette er temperaturerne bedst i foråret og efteråret, hvor mange tager på studierejse eller studietur til Madrid for blandt andet at opleve den fantastiske række af museer, som udstiller kunst i allerhøjeste klasse. Her er det særligt det store kunstmuseum, Prado, der trækker besøgende fra hele verden. Sammen med Sorolla-museet, der er af mere historisk karakter, er Prado uundgåelige destinationer på jeres studietur til Madrid.

Fodboldoplevelse på studieturen til Madrid

For fodboldkendere findes kun få steder i verden, der kan matche et besøg på fodboldklubben Real Madrids berømte stadion, Santiago Bernabeu, i den nordlige del af byen. Hvis I er ude i god tid, kan I købe billetter til kampe af officiel vej, men passer studierejsen ikke med en kamp, er det også muligt at komme på rundvisning på det imponerende stadion på jeres studietur til Madrid.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.