{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

KILROY har i Malaga fundet en rigtig god og anerkendt sprogskole ved navn Debla, grundlagt i 1979. Skolen ligger ved foden af Gibralfaro-bjerget, et af de grønneste områder i Málaga med en vidunderlig udsigt over Middelhavet og kun 10 minutters gang fra den gamle bydel og 2 minutter fra stranden. Deblas mål er at give eleverne en højt kvalificeret undervisning og samtidig gøre opholdet til en uforglemmelig oplevelse. Efter et ophold på skolen, vil eleverne ikke kun være i stand til at tale bedre spansk, men også have fået en bedre forståelse for en del af den spanske kultur.
Den smukke skole med de store solfyldte klasselokaler, den dejlige have og terrasserne med udsigt over Middelhavet, omgivelserne i sig selv og først og fremmest den individuelle behandling af alle elever, er med til at skabe den helt specielle familiære atmosfære, som Debla er kendt for.

YDERLIGERE INFORMATION:
• Der er trådløst internet på hele skolen, der i øvrigt er drevet af danskere.
• Skolen er certificeret af “El Instituto Cervantes”, hvilket garanterer en undervisning af høj kvalitet. Alle undervisere er universitetsuddannede og specialister inden for undervisning af spansk for udlændinge. De har selvfølgelig alle spansk som modersmål. Debla tilbyder de 6 officielle sprogniveauer (A1, A2, B1, B2, C1, C2) inden for den fælles europæiske referenceramme. I undervises i hold med max. 9 studerende.
• Vi tilbyder indkvartering på hostel og hotel, alle i gå-afstand til sprogskolen.
• Vores specielle sprogpakke inkluderer: Undervisningsmateriale, velkomstmappe, guidet rundtur i Malaga (min. 15 lektioner), afskedsarrangement med paella (min.15 lektioner) samt diplom.
Hver lektion varer 50 min.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.