{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Spændende togtur – Kanosejlads – adventure aktiviteter.
Adventure-dagen i den fantastisk smukke Sazava-dal starter med en togtur ad den historiske rute fra 1895, der er sprængt ind i sandstensklipperne langs med og højt over floden Sazava. Det er en anderledes togtur, med gamle lokomotiver i et fantastisk terræn, der går gennem tunneller og over høje gamle broer. Togentusiaster kalder denne rute for The Sázava Pacific Railway - se mere på www.pacifikem.cz.

Efter togturen på ca. 40 min og en kort gåtur, kommer I frem til startstedet for kanosejladsen. I får instruktion på engelsk om teknik, sikkerhed etc, hvorefter kanoturen starter. På den første halvdel af turen er der rig mulighed for at gøre forskellige stop undervejs, besøge små landsbyer eller bare nyde det gode vejr. På den sidste halvdel er der stort set ingen muligheder for at komme i land, endsige se bebyggelse overhovedet.
Under sejladsen tilbydes to aktivitets-muligheder:

1. Klatring og rapelling inkl. frokost
2. ”Low rope” aktiviteter samt barbecue (picnic) tilberedt over åben ild.
Bemærk, at kun ét af ovenstående programpunkter er inkl. i prisen. Det er kun muligt at gennemføre to aktiviteter foruden selve kanoturen.
OBS: I skal medbringe skiftetøj samt et ekstra sæt fodtøj som må blive våde, da I ikke må padle barfodet.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.