{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vaclav Havel var en rigtig vigtig person for Den Tjekkiske Republik og kendt i hele verden som ikke bare dramatiker og systemkritiker, men også som præsident for både Tjekkoslovakiet (1989-1992) og Tjekkiet (1993-2003).
På denne tur får I historien bag manden. I kommer bl.a. forbi Wenzel Pladsen og ser den berømte balkon. Det var herfra, Vaclev Havel holdte sine daglige taler til over 100.000 demonstranter under Fløjlsrevolutionen. Herefter går I hen til Narodnia Trida gaden, hvor Fløjlsrevolutionen startede d. 17. november 1989. I kommer også forbi Café Slavia, berømt og berygtet for at associere med diverse dissidenter, her i blandt selvfølgelig Vaclav Havel. Efterfølgende besøger I Na Zabradli teatret, hvor Havel skrev sine første stykker. Der er indlagt en lille kaffepause på enten Café Slavia eller teatret.
Vaclav Havel var ofte at finde på en af Prags mange barer. Såfremt I ønsker det, kan turen afsluttes med en god, tjekkisk øl på den gamle restaurant, U Medvidku.
Denne tur varer ca. 3 timer, så husk gode sko.
Prisen er inkl. guide.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.