{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Den vel nok mest kendte borg i Tjekkiet, Karlstejn, er beliggende ca. 35 km sydvest for Prag, på toppen af en klippe, med en fantastisk udsigt ud over landskabet. Borgen blev bygget i midten af 1300 tallet, af kejser Charles IV, og tjente ikke bare som landsted for kejserfamilien, men også som arkiv for statens dokumenter og depot for kronjuvelerne. Disse er desværre ikke tilgængelige for offentligheden.
Da bussen ikke har mulighed for at køre op til borgen, grundet dens beliggenhed, starter jeres besøg med en flot gåtur ad de bugtende veje op til borgen. Herefter starter rundvisningen, hvor I guides rundt i både de private lokaler samt repræsentationslokalerne, mens guiden fortæller om stedets historie og kulturen på Charles IV tid.
Efter rundvisningen der mulighed for at gå en tur ned i den hyggelige by nedenfor klippen, hvor I bl.a. kan besøge de små krystal- og souvenirforretninger, eller få en sodavand på en lille hyggelig cafe.
Pris pr. lærer 140 DKK

Busleje (13-19 personer): Kr. 2.845,00
Busleje (20-27 personer): Kr. 3.645,00
Busleje (28-49 personer): Kr. 4.375,00

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.