{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

98% af befolkningen i Tyrkiet er muslimer og man er ikke i tvivl om religionens indvirkning på dagligdagen, når der bliver kaldt til bøn flere gange dagligt fra de mange moskeer. Benyt lejligheden til at mødes med en medarbejder ved Den Blå Moske eller en Imam fra en af Istanbuls mange moskeer, som står for at lede de obligatoriske bønner i løbet af dagen.
I jeres rejse er der inkluderet et besøg ved Den Blå Moske, hvor en medarbejder vil holde et oplæg for jer om Islam. I vil få en introduktion til religionen samt en rundvisning i moskeen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og I vil få en gratis bog om Islam udleveret. Foredraget varer ca. 45-60 minutter og skal reserveres i god tid inden ankomst til Istanbul.
Hvis I ønsker besøg ved en Imam, vil dette være forbundet med en udgift til guide/tolk, eftersom de fleste Imamer ikke taler engelsk. Ved Imam-besøget får I set moskeen og de andre faciliteter der hører til stedet, og I vil kunne stille spørgsmål omkring religionen og dens regler. Imamen tager udgangspunkt i jeres spørgsmål og nysgerrighed, så det er helt op til jer, hvor meget I ønsker at få ud af mødet. Et virkeligt spændende besøg hvis I har religion, kultur og historie som omdrejningspunkt for jeres studietur.

Foredrag af medarbejder ved Den Blå Moske er gratis.
Imam-besøg inkl. engelsktalende guide kr. 1.755,00.

I skal selv tage offentlig transport til besøget.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.