{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Turen starter ved Hippodromen - den gamle hestevæddeløbsbane med monumenter fra det Byzantinske Rige. Derefter går turen til den Blå Moské, som er en mægtig moské med seks minareter og et af Istanbuls vartegn. Moskeen er indvendig smukt beklædt med blå fliser. Ved siden af den Blå Moské ligger Hagia Sophia: "Den Hellige Visdoms Kirke" er en af verdens mest berømte bygninger. (Det er tilladt at besøge galleriet); turen fortsætter i Den Egyptiske Basar, også kaldet Krydderimarkedet. Derefter går turen videre til Topkapi-paladset og slutter med et besøg i Den Store Basar. Varigheden af turen afhænger af, hvor meget tid I ønsker at bruge på shopping, og jeres handelstalent.

Turen inkluderer en engelsktalende guide. Adgang til Hagia Sophia betales på stedet.
Der kan være lang kø ved billetlugen til Hagia Sophia-besøget, så vi foreslår derfor at købe billetterne på forhånd.

Hvis I har særlige ønsker om emner der skal afdækkes under turen eller et ønske om at se særlige seværdigheder, så lad os det endelig vide ved bestilling.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.