Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Adlershofs historie går mere end 100 år tilbage – helt præcist startede det i 1909 med Tysklands første motoriserede flyvemaskine. I dag er det blevet til Adlershof Science City, et af Tysklands mest succesfulde højteknologiske parker, som bl.a. også rummer Berlins største medie site. Videnskabsbyen spreder sig over 4,2 km2 og huser over 1.000 virksomheder og videnskabelige institutioner, alle indlejret i et integreret byplanlægningskoncept.

I hjertet af Adlershof videnskabsby ligger Videnskabs- og Teknologiparken. Her er der fokus på bl.a. vedvarende energi, IT og Medier, bioteknologi og mikrosystemer.

Sammenlagt er dette et rigtigt spændende sted med masser af muligheder for forskellige og spændende besøg, der alle inkluderer en præsentation og rundvisning i området:

1. Adlershof: En succesfuld model for økonomisk udvikling
Tæt samarbejde mellem videnskab og erhvervsliv er en af faktorerne bag Videnskabsbyen Adlershofs vækstsucces, der overgår gennemsnittet. Teknologiparken nyder også fordelene ved et stærkt brand, en overbevisende klyngestrategi, opstartspolitik og en solid markedsføringspolitik. Denne studietur giver indblik i den succesfulde udvikling samt fremme af Adlershofs offentligt-private partnerskabsmodel.

2. Adlershofs energipolitik: Vejen til en energieffektiv videnskabsby
Energirevolutionen giver store muligheder for innovation og vækst - udover skifte af energiforsyningerne, efterspørges også energieffektivitet i produktionen og byggeriet, samt udvikling af nye energiteknologier. På denne spændende tur lærer I mere om nye lagringsteknologier, koncepter for bæredygtig site management samt bæredygtigt byggeri og beboelse. Ydermere kommer I ind over installerede solenergisystemer og anvendelsen af alternative energikilder, såsom geotermisk energi. En del af turen går også forbi Adlershofs nye center for solceller og vedvarende energi.

3. Adlershof: En model for bæredygtig site management
Denne tur giver et indblik i Adlershofs unikke og banebrydende integrerede energikoncept. På turen udforskes nye tilgange til regnvands- og landskabsforvaltning, der demonstrerer hvordan innovation, udvikling og bæredygtighed går hånd i hånd i Adlershof.

4. Energieffektivt byggeri i Aldershof
Denne guidede tur introducerer jer til Aldershofs bæredygtige udvikling, der bl.a. dækker systemer til opsamling af regnvand, eksemplarisk solararkitektur, samt anvendelse af solceller på tage og facader. Stedets integrerede energiforsyning vil også blive gennemgået.

5. Fotovoltaik: Fremtidens teknologi
Fotovoltaik, også kendt som solceller, er en af de mest innovative teknologier der forskes og udvikles på Adlershof, hvor der er en særlig høj tæthed af forskningskapacitet og iværksætteraktiviteter, især inden for nano- og tyndfilm teknologi. På turen kommer I bl.a. forbi banebrydende solcelle-testområder på tage, facader og friarealer. Ydermere besøger I forskningsinstitutter (non-university) samt produktionsfaciliteterne til solcellemoduler og fotovoltaiske systemer.

6. Fra Tysklands første flyveplads til teknologisk perle
Engang var dette Tysklands første flyveplads for motoriserede fly, og nu er det en af Europas største forsknings- og teknologiparker. Denne spadseretur tager jer med på en rejse gennem Adlershofs berømte og til tider brogede historie.

7. Videnskabens og forskningens højdepunkter
Denne tur byder på et fascinerende indblik i en verden af videnskab og teknologi med alt lige fra partikelacceleratorer, krystalvækst og Mars-kameraer til Virtuel Reality og produktionen af solcellemoduler.

8. Hvordan fungerer en videnskabs- og teknologipark?
Efter Tysklands genforening blev en af de mest succesfulde modeller for økonomisk udvikling etableret her. I hele Europa betragtes Adlershof som et lysende eksempel på vellykket regional genopbygning. Turen giver et overblik over stedets udvikling siden 1989.

9. Fjernsyn i Adlershof: Før og efter 1989
Ifølge eksperter er Berlin Adlershof det perfekte sted for TV- og filmproduktion, da der her tilbydes hele spektret af faciliteter. Oplev en spændende rejse gennem højdepunkterne i tysk TV, både fra fortiden og nutiden.

10. Film og TV fra Adlershof – med stuntshow
Gå en tur gennem tv-studierne i Adlershof og opdag populære kulisser fra TV og film. Herudover kan I overvære professionelle stuntmænd, der øver sig på deres stunts. I løbet af denne tur vil I høre spændende historier og anekdoter fra populære tv-shows samt få et uforglemmeligt indblik i en verden af film og tv.
Pris er pr. forespørgsel.
Engelsktalende guide kan tilkøbes.

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Torsdag 10:00 – 14:00

Fredag 09:00 – 13:00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.