{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Den 15. januar 1990 besatte demonstranter STASI’s hovedkvarter; fra den ene dag til den anden opløste Berlins borgerkomite STASI, og hovedkvarteret blev med øjeblikkelig virkning omdannet til museum.
Stasi var den primære sikkerheds- og efterretningstjeneste, samt undersøgelsesorgan, for politiske forbrydelser i DDR. Efterretningstjenesten baserede sig på et korps af spioner og meddelere – og der var mange af dem. Der er historier om, at mand og kone hver især var STASI-spioner og indberettede hinanden til STASI.

I dag kan man se STASI-chef Erich Mielkes kontor, mødelokaler og stedets kantine, hvor der bliver vist en DDR-film. Museet har desuden en udstilling af spionudstyr, faner, ordner, buster og censurerede kunstneres værker, samt billedmateriale om tvangsforflyttelser i grænseområdet
Prisen er pr. skolegruppe op til 25 personer inkl. entrë og 1 times omvisning med tysk, engelsk eller dansk talende guide.
Pris pr. skolegruppe op til 30 personer DKK 1755
Entré for skolegrupper DKK 50 pr. person

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.