{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Er det umuligt at forene socialøkologi og økonomi? Det må komme an på en prøve. Denne workshop fokuserer på socialt iværksætteri og har som mål, at få deltagerne til at tage et socialt ansvar og få en forståelse for, hvordan vi hver især kan bidrage til en socialøkologisk verden med ordentlige vilkår og samtidig være i stand til at handle økonomisk.På workshoppen udvikler I idéer og bliver opmærksomme på mulige sociale udfordringer. Gruppevis behandler I temaer som klimaudfordringer, migration eller hungersnød og forsøger at koble det med jeres måde at leve på. På en legende måde lærer I om sociale udfordringer og anvender metoder fra startup-verdenen. I lærer om initiativer og evnen til at tage dem, samt hvordan I forbedrer selveffektiviteten og bliver bedre til at nå mål og færdiggøre opgaver.

Målet er at blive mere handlingsorienteret, en bedre problemløser, at kunne arbejde i teams og være kreativ. I vil efter workshoppen opleve, hvordan I hurtigt kan bidrage med at forme samfundet med enkle midler og jeres aktive deltagelse.
Max 35 personer

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.