{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hvem producerer min smartphone? Og hvad sker der, når jeg smider den ud? For mange af os er det svært at forestille sig et liv uden en smartphone. På denne workshop ser I nærmere på de bæredygtige aspekter omkring teknologi, og hvordan IT kan gøres mere bæredygtigt.Her kommer I helt tæt på smartphonen. Ser på de forskellige dele, som smartphonen består af, hvilke materialer, der er anvendt, og hører om hvordan og under hvilke vilkår produktionen foregår. I vil til sidst finde frem til, hvilke løsninger, der kan gøre IT-produktion mere bæredygtigt. Her vil I også diskutere om det overhovedet er realistisk at føre et liv med brug af teknologi på ordentlige vilkår. Verdens ressourcer er endelige, og de fleste af os er ikke klar over den påvirkning en lille enhed har på børn, lande og kulturer. På en interaktiv måde vil I på workshoppen blive opfordret til at udtrykke jeres holdninger og tage stilling til, hvad I forbinder med ordentlige vilkår og bæredygtighed.
max 35 personer

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Få et gratis tilbud

Fortæl os om jeres ønsker samt budget for rejsen. Vi kvitterer med et gratis, skræddersyet og uforpligtende tilbud, som I herefter kan tage stilling til. Vi glæder os til at hjælpe jer. * skal udfyldes

Rejseinformation

10000+
0
Dette felt skal udfyldes

Kontaktperson

Gruppeinformation

Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en bekræftelse på din forespørgesel via email. 

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Mandag – Onsdag 08.30 – 15.30

Torsdag 09.00 – 15.30

Fredag 08.30 – 15.00

Lørdag, Søndag og Helligdage: Lukket

 

Bedste hilsner,

KILROY

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Skriv til os

Drømmer I om en grupperejse eller studietur til udlandet? Har I spørgsmål om rejsen? Fortæl os om jeres ønsker og budget og vi vender tilbage med et skræddersyet tilbud så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Hej.

Tusind tak for din forespørgsel på en grupperejse til udlandet. Du modtager snart en email med bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel.

Du er altid velkommen til at ringe til os i åbningstiden på 70220535 såfremt der er spørgsmål eller andet:

Bedste hilsner,

KILROY

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.