{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Hamborg


sejl på kanalerne på jeres studietur til Hamborg

Rejs på en fantastisk studietur til Hamborg. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et skræddersyet tilbud på jeres grupperejse eller studietur til Hamborg med tog eller bus.

Den tidligere Hansestad Hamborg var den by, der blev hårdest ramt af de allierede bombetogter under 2. verdenskrig, hvilket betyder at byen i dag fremstår med overvejende nyere bygninger og arkitektur.

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på hostel i flersengsværelse inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • 24-timers nødtelefon under hele studieturen til Hamborg
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • Egen bus: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Vi kan også hjælpe jer med at arrangere studieturen til Hamborg med tog.
Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på studieturen til Hamborg. Hør mere hos en rejsekonsulent.

Vedr. togrejser:

Prisen med tog er baseret på, at I selv søger frirejse hos DSB på den del af togrejsen, som foregår på strækningen i Danmark til/fra grænsen. Togrejsen er på 2. klasse inklusive siddepladser t/r. Såfremt frirejsen ikke bekræftes ved DSB, hjælper vi naturligvis gerne med tilslutning. Venligst bemærk at det først er muligt at bekræfte pladsbilletter på de nævne afgange ca. 2-3 måneder før afrejse når DSB booker.

Læs mere om studietur med tog.

4 gode grunde til at rejse på studietur til Hamborg

 • Overkommelig transporttid - 50 minutter i fly fra KBH, 6 timer i tog fra Ålborg, 4,5 timer i tog fra København og kun 160 km fra den danske grænse
 • Hamborg er en meget kulturel by - musicals, teatre og museer venter på besøg
 • Speicherstadt, på UNESCOs verdensarvliste, er et af byens smukkeste områder 
 • Muligheden for at cykle rundt på jeres studierejse i Hamborg

Det siger vores kunder

Vi vil gerne sige tak for hjælp og vejledning i forbindelse med vores studietur. Turen var en stor succes, og vi var meget tilfredse med jeres hjælp.

Louise D. L.,

HHX Horsens

Jeg vil også gerne direkte takke jer for den assistance I har ydet i forbindelse med studieturen. Det kan sagtens være, at den kunne arrangeres billigere – men jeg har været på så mange studieture til det meste af Europa med mange andre rejsearrangører, og jeg har ALDRIG oplevet en bedre service end hos KILROY. TAK !!!

Jan N.,

Svendborg Handelsgymnasium

HVORFOR KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under grupperejsen til Hamborg har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres studietur til Hamborg. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Forslag til oplevelser

Godt at vide

Overnatning på studierejsen til Hamborg

Det kan være svært at finde billig og god overnatning på jeres studietur til Hamborg. Hvor skal man bo? Er det tæt på offentlig transport? Er der WiFi og kan vi bo ved siden af hinanden? Disse er typiske spørgsmål, og vores dygtige rejsekonsulenter kan altid vejlede jer om hoteller, hostels og vandrehjem i Hamborg. Vi kan sende flere forskellige tilbud til jer, så I kan sammenligne de forskellige overnatningsmuligheder. Det er altid gratis og uforpligtende.

Hamborg er meget mere end en gennemfartsby

Mange danskere ser Hamborg som "gennemfartsby" på vej mod varmere himmelstrøg, og overser, at Hamborg faktisk har rigtig meget at byde på, også til en studietur eller studierejse. Havnen i Hamborg er Tysklands største, for i et stort land med begrænset adgang til havet, er Hamborgs placering ved Elben vigtig, og i modsætning til andre havnebyer som London og New York, er her stadig fuld tryk på havnemiljøet. Miljø, transport og import/export kan være spændende emner på jeres studietur til Hamborg.

De mange grønne områder, inddæmninger og placeringen ved den store flod, har gjort, at Hamburg har flere broer end Venedig, Amsterdam og London tilsammen, flere end 2.500 styk. Det giver et spændende og afslappet miljø, hvor man reelt ikke fornemmer, at man bevæger sig rundt i en by med næsten 2 mio. indbyggere - uden forstæderne er talt med. Her er desuden et fremragende transportsystem, hvilket gør studierejser til Hamborg med tog særdeles attraktive.

Oplev historiens vingesus i Hamborg

På en studierejse eller grupperejse til Hamborg vil det være spændende at besøge den russiske u-båd U 434, som i 2002 blev gjort til museum. Ligeledes er den tidligere fange- og arbejdslejr Neuengamme er et absolut must. Op mod 55.000 personer mistede livet under 2. verdenskrig i denne lejr, som står som et gruopvækkende minde fra Nazi-Tyskland. Verdens største modeljernbane bør desuden få alle til at spærre øjnene op. Anlægget består af mere end 1.000 tog og 15.000 vogne og er i sandhed et imponerende bygningsværk.

I bør bestemt også tage til Blankenese og opleve det fantastisk hyggelige miljø ved indsejlingen til Hamborg havn, med udsigt til Airbus' imponerende fabriksbygninger på den anden side af Elben. Eller hvad med en gåtur under floden i den gamle Elb-tunnel fra 1911, som stadig fungerer som lokalt bindeled på tværs af vandene.

Se musicals på jeres studietur til Hamborg

Hvis I ønsker kulturelle oplevelser på jeres studietur til Hamborg kan vi bestemt anbefale en tur ind og se en musical. På underholdningssiden har Hamborg formået at hævde sig som Nordeuropas musicalby nr. 1, så det vil altid være muligt at opleve en underholdende musical. Af spændende musicals har der bl.a. været

 • Løvernes Konge
 • Aladdin
 • Pretty Woman
 • Cirque de Soleil
 • Mary Poppins
 • Wicked

og Tina Turner musical på programmet i Hamborg.

Godt at vide inden skolerejsen til Hamborg

En skolerejse eller studietur til Hamborg er tæt på, og alligevel fyldt med anderledes oplevelser, historie og spændende bygninger. Hamborg har især lagt mange kræfter i at få byens havneområde til at fremstå mere attraktivt. Nye rekreative områder er blevet udlagt langs havnefronten, så byen tager sig godt ud langs havnen, der betyder så meget for Hamborg. Havnen i Hamborg er Tysklands største, og er med til understrege byens betydning som Tysklands vindue mod verden. Af samme grund er Hamborg en meget international by.

Kanaler og en række søer er med til at gøre Hamborg til en behagelig by at færdes i uden tendenser til det klaustrofobiske. Samtidig er centrum relativt nem at overskue, særligt på en studietur til Hamborg. Det mest markante pejlemærke i centrum er det store rådhus fra 1897, bygget i sandsten. En imponerende bygning med ikke færre end 647 værelser. St. Michealis Kirche er et andet af byens kendemærker. Kirken, som stod færdig i 1762, har et tårn, som rager hele 132 meter op i luften. Tag en tur på i tårnet på jeres studietur til Hamborg og nyd udsigten over Hamburg fra en udsigtsbalkon.

Hamburg blev voldsomt ødelagt under 2. verdenskrig, hvor byens havn og tilhørende industri var mål for utallige bombardementer. Som et tavst mindemærke over byens skæbne under krigen og et monument for freden, har man ladet kirken stå tilbage som ruin. Kun tårnet står tilbage.

Kort sagt, glæd jer til at opleve Hamborg på en studietur eller skolerejse.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.