{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Pusztaen, et meget stort landskabsområde bestående af træfattig steppe og den er søgt bevaret i diverse nationalparker. Uden for nationalparkerne er det tidligere øde landskab i dag næsten fuldstændig opdyrket.. Heldigvis kan man i nationalparkerne få et indtryk af hvad pusztaen oprindeligt var, både landskabeligt og kulturelt, herunder hyrdelivets skikke og brugskunst.

Selve Pusztaen ligger i området Biczópuszta. Her ligger der en middelstørrelse ranch, hvortil I bliver kørt med bussen. Derefter følger dagens højdepunkt, som er en hesteopvisning med flotte hesteshows. Rytterne styrer op til 8 heste ad gangen. Selve showet varer ca. 30 minutter og herefter er der mulighed for en ridetur, samt en tur i hestevogn i omegnen. Derefter følger frokosten, som består af ungarske specialiteter.
Selve oplevelsen er meget original, og I undgår den turistede følelse.
Prisen er pr. person inkl. frokost.
Pris pr. gruppe for engelsktalende guide: DKK 1.715

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.