{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Studietur til Budapest


arkitektur på en studietur til budapest

Rejs på en fantastisk studietur til Budapest. Det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på en grupperejse eller studietur til Budapest.

En studietur til Budapest, den ungarske hovedstad, Budapest, er en studietur til en storby i hyggelige og smukke omgivelser: Historiske bygninger og slotte, romantiske broer, grønne parker, spabade, god mad og vin og en venlig befolkning. Budapest, er delt i Buda og Pest af den mægtige flod Donau. Byen er landets administrative, forretningsmæssige og kulturelle midtpunkt, men Budapests umiddelbare skønhed er for alvor det, der får den til at skille sig ud fra andre storbyer og gør den perfekt til en studietur eller studierejse. 

Spørgsmål? Skriv til os

 

Hvad er inkluderet i prisen?

 • Personlig rejsekonsulent og al hjælp og vejledning fra A-Z
 • Transportformen inkluderet i prisen er angivet ved priserne ovenfor
 • Alle priser foroven er baseret på overnatning på 3* hotel i flersengsværelse med bad og toilet og inkl. morgenmad
 • Antallet af overnatninger er angivet ved prisen ovenfor
 • EGEN BUS: Bussen er til rådighed for max. 100 km pr. dag fra 09-17, ankomst- og afrejsedag undtaget
 • Digitalt ISIC-kort til alle studerende
 • Digitalt ITIC-kort til alle lærere
 • 24-timers nødtelefon på jeres studietur til Budapest
 • Alle skatter og afgifter
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Fagligt kompendium (om Budapest)

Det er altid muligt at tilkøbe flere overnatninger på jeres studietur til Budapest. Hør mere hos en rejsekonsulent.

3 gode grunde til at rejse på studietur til Budapest

 1. I kommer langt for pengene
 2. Den spændende kulturelle indflydelse fra Tyskland, Tyrkiet, Østrig, Romerne og Rusland opleves i arkitekturen, gastronomien og historien
 3. I har mulighed for at besøge en lokal skole eller virksomhed fx. Grundfos

Find et godt hotel til studieturen til Budapest

Det kan være svært at vælge den rette form for indkvartering på jeres studietur til Budapest. Vi har nøje udvalgt gode hoteller og hostels i Budapest som er ideele for studieture og skolerejser. Vi har forskellige typer indkvartering i flere prisklasser, og vi vil med glæde komme med en personlig anbefaling af hotel/hostel på jeres studietur til Budapest ud fra budget, ønsker og planlagte aktiviteter i Budapest. Læs mere om nogen af vores hoteller via kortet forneden.

Det siger vores kunder

Vi er rigtig godt tilfredse med det hele :) Alt er gået planmæssigt og problemfrit, og der har været hurtig hjælp og svar fra jeres side ved evt. spørgsmål. Hotellet var godt og lå centralt. Vores guide - Susanna - i Budapest var rigtig sød og hjælpsom og eleverne var også meget glade for hende. Vi er meget glade for at rejse med KILROY og anbefaler det varmt:)

Marianne B. J.,

Slothaven Gymnasium i Holbæk

Vi havde en super tur. Vi oplevede ingen problemer undervejs, og vi har været meget tilfredse med din indsats. Vi vil helt sikkert bruge KILROY fremadrettet.

Sofie M. P.,

Underviser på Uddannelsescenter Holstebro

Hvorfor KILROY?

ikon for tidsbesparelse på studierejser til udlandet
Spar tid
Lad os tage os af alt det praktiske - planlægning, penge, budgetter, personlig data og evt. ændring af rejseplaner og tidspres. Vi sørger for at der er styr på alle detaljer.
ikon for personlig rejsekonsulent på studieture til udlandet
Nødtelefon 24/7
Under studieturen til Budapest har I vores support og støtte døgnet rundt, såfremt der opstår noget uventet på rejsen.
skræddersyede studieture til udlandet
Personlig rejsekonsulent
I bliver tilknyttet en fast rejsekonsulent som skræddersyer jeres grupperejse. Få inspiration og forslag til program fx fagligt besøg på en fabrik, i en virksomhed eller på en skole.

Forslag til overnatning (vi har mange flere)

Fagligt program i Budapest

Godt at vide

Det I bør se og opleve på studieturen til Budapest:

 • Buda-borgområdet
 • Fiskebastionen
 • Parlamentet
 • Margreteøen
 • Et berømt bad f.eks. Gellert eller Kiraly
 • Besøg på en af de berømte cafeer
 • Sejltur på Donau
 • Matthias kirken
 • Folklore aften

Det I bør se og opleve på studieturen udenfor Budapest

 • Donau-knæet
 • Szentendre
 • Ezstergom
 • Kesckemét og pusztaen
 • Balaton-søen

På studietur til Budapest - 'Østeuropas Paris'

På en studierejse til Budapest er noget af det første, man bemærker de brede avenuer, grønne parker og den harmoniske blanding af arkitektoniske stilarter. Det er ikke for ingenting, at Budapest har fået kælenavnet “Østeuropas Paris”. Det er dog ikke kun den arkitektoniske mægtighed, der gør studieturen til Budapest til noget særligt. Bygningernes design og stil hænger uomtvisteligt sammen med byens stolte historie. Budapest er ikke bare en stor by i Østeuropa. Inden 1. Verdenskrig var det Østrig-Ungarnske Rige et af Europas rigeste lande, og det kan ses, når man på studierejsen spadserer gennem Budapest.

Nogle af de største attraktioner på jeres studietur til Budapest er Castle Hill og Andrássy út, som er optaget på UNESCO’s World Heritage liste. Castle Hill ligger i bydelen Buda og den er en af de største seværdigheder i Budapest. Også Buda Castle er et smukt syn, og så skal I bemærke det imponerende Hungarian State Opera House i Andrássy út-området – og koncertsalen Vigadó.
Et andet højdepunkt på studieturen til Budapest er Gellért Hill, ved siden af floden Danube. Når man står på toppen er man på byens højeste punkt og man bliver belønnet med en formidabel udsigt over Buda og Pest. Her finder I også Citadel fortet og The Liberation Monument fra slutningen af 2. Verdenskrig. Et godt tip til et sted at nyde den gode udsigt lidt i fred og ro er Hármashatár-hegy, hvor I samtidig kan nyde et godt måltid mad i den lokale restaurant.

Museer i Budapest

Hvis I vil opleve muséer på studieturen til Budapest, kan vi anbefale det fremragende Museum of Fine Arts og The City Museum of Applied Arts, samt The House of Terror som er et besøg værd – dette specielle og uhyggelige museum viser torturkamre fra nazisternes indflydelse i første halvdel af 1900-tallet. Også den historiske Memento Park er værd at besøge – her finder I en lang række statuer fra kommunisttiden, så det er bare om at gå på opdagelse.

Heldigvis har man også bevaret sporvognene her i byen, og over alt sætter denne gamle og traditionelle transportform sit præg på byen, hvilket også gør det nemt at komme rundt for grupper på studierejse til Budapest.

Tilbage til toppen

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.