{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Harlem er kendt som det sorte Amerikas kulturelle hovedstad, og I får her en unik mulighed for at udforske området samt opleve den sjælfulde gospelmusik på første parket. I en tid hvor racisme og raceadskillelse herskede, blev der udklækket den ene afroamerikanske stjerne efter den anden, bl.a. Billie Holiday, Michael Jackson og Malcolm X – fælles for dem alle er, at de hver især havde deres gang i Harlem. På turen kommer I forbi nogle af disse områder, ligesom I ser Apollo Teatret, Abyssinian Baptist Church, Schomburg Center for Research in Black Culture, Striver’s Row, Hotel Theresa og meget mere. Turen afsluttes med en livlig gudstjeneste med svingende gospelmusik i en lokal evangelisk kirke.
For at få den mest autentiske oplevelse af gospelbesøget, anbefales I at tage på denne tur om søndagen.
Bemærk venligst, at I af respekt for menigheden bedes i iklæde jer passende tøj. Klipklappere, shorts og bare skuldre frabedes.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.