{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Buspas

Busrejser og buspas i hele verden | Book busbilletter hos KILROY
Busrejser og buspas i hele verden | Book busbilletter hos KILROY

Busrejser og buspas

At rejse med bus er en af de mest populære og klassiske former for transport for backpackere, ja og rejsende generelt. Med et buspas kan du ofte rejse billigt og fleksibelt samtidig med, at du møder masser af lokale og andre backpackere undervejs på rejsen. Vi kan hjælpe med busrejser eller buspas i:

Busrejser eller buspas er generelt en af de bedste måder at rejse til lands, hvis du ikke er så meget for at køre enten lejebil eller autocamper selv. Hvis du rejser alene, eller måske endda med en lille gruppe venner, så er et buspas en glimrende måde at komme rundt på, samtidig med at du møder en masse ny mennesker.

Nogle buspas er baseret på hop af/på-konceptet, og er en rigtig fin balance mellem guidet gruppetur og en selv-arrangeret rejse. I de fleste lande og regioner kører denne type busser ofte på bestemte ruter, hvilket betyder, at du kan vælge lige præcis den bus, der passer til de ting, du gerne vil opleve.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.